Εξοργισμένο πλήθος καίει ζωντανό άνδρα που προσπάθησε να κλέψει αυτοκίνητο (βίντεο)

Τρόμο προκαλεί το βίντεο όπου εξοργισμένο πλήθος στο Περού καίει ζωντανό έναν άνδρα που προσπάθησε να κλέψει αυτοκίνητο.

Προηγούμένως λιντσαρίστηκε δημόσια σε πλατεία στην επαρχία Τσουμπιβίλκας του  με πάνω από 800 άτομα να συγκεντρώνονται για να παρακολουθήσουν το… θέαμα.

Ο Βιθέντε Πιμεντέλ Χουάιτσο, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, είχε πιαστεί νωρίτερα επ’ αυτοφώρω να κλέβει ανταλλακτικά από αυτοκίνητο.

Ο όχλος τον οδήγησε στην πλατεία, όπου τον έδεσε σε μια κολόνα. Αφού τον περιέλουσαν με πετρέλαιο του πέταξαν ένα φλεγόμενο αντικείμενο με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες. Την ίδια στιγμή το πλήθος ξεσπούσε σε ζητωκραυγές! Κάποιοι μάλιστα διακρίνονται στο βίντεο να τρέχουν προς το μέρος του και να τον χτυπούν.

Στο σημείο έσπευσαν 45 αστυνομικοί οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να αποτρέψουν το λιντσάρισμα. Όταν έσβησαν τη φωτιά μετέφεραν τον 41χρονο σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με εγκαύματα τρίτου βαθμού στο 45% του σώματός του.

Οι κάτοικοι πήραν το νόμο στα χέρια τους μετά από αναφορές για ληστείες στην περιοχή, ενώ κατηγορούν τον Χουαΐτσο και για τον θάνατο ενός γείτονα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα