Εξοργισμένος ο ράπερ του «Mama» με τον Αντώνη Κανάκη! (βίντεο+φωτό)

«Άμα ήθελε φήμη μπορώ να του δώσω εγώ, έχω άπειρη!»

Είναι ένα τραγούδι που το έχουμε ακούσει ήδη τόσες φορές –έχει ήδη ξεπεράσει τα 19.634.157 views στο YouTube– που πραγματικά και όταν δεν το ακούμε, έχουμε φτάσει στο σημείο να ψιθυρίζουμε τους στίχους και τη μελωδία του, ακόμη κι ας μην είναι του γούστου του καθενός!

Πρόκειται για το «Mama» του ράπερ Sin boy, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόσκληση του Γρηγόρη Αρναούτογλου και εμφανίστηκε στο πλατό παραχωρώντας μια συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων ξέσπασε κατά του Αντώνη Κανάκη, τονίζοντας πως δεν ήταν καθόλου αστεία η σάτιρά του για το «Mama» στο Ράδιο Αρβύλα.

«Δεν θέλω να σου πω ψέματα, αλλά μισώ πολύ ένα άτομο, τον απεχθάνομαι, τον Κανάκη! Ό,τι χειρότερο! Μου τη σπάει πάρα πολύ, δεν μ’ αρέσει, δεν έχει χιούμορ, πολύ χάλια! Έκανε το “Mama” και δεν ήταν αστείος καθόλου. Δεν έχω πρόβλημα με τη σάτιρα, αλλά δεν ήταν αστεία η σάτιρά του. Το έκανε απλά, επειδή πουλάει τώρα το “Mama”, κάνουν όλοι κάτι “Mama” για να πουλήσει, κατάλαβες! Άμα ήθελε φήμη μπορώ να του δώσω εγώ, έχω άπειρη. Μπορούσε να μου τη ζητήσει και να του τη δώσω», υποστήριξε ο (εξοργισμένος) ράπερ.

Σαν να ακούγονται πλέον και… πολεμικά εμβατήρια μαζί με τους στίχους τού «Mama»..!

Διαβάστε επίσης