Ευχαριστίες Κωνσταντίνου σε Ουζουνίδη, παίκτες και υπαλλήλους του Παναθηναϊκού

Μετά την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο πρόεδρος της «πράσινης» εταιρίας, Βασίλης Κωνσταντίνου, ευχαρίστησε δημόσια τον αποχωρήσαντα προπονητή, Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς επίσης τους ποδοσφαιριστές και τους υπαλλήλους. Προτρέποντας τους παίκτες που θα φορούν και τη νέα χρονιά το τριφύλλι στο στήθος «να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη».

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Κωνσταντίνου, δήλωσε: «Θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τον Μαρίνο Ουζουνίδη και όλο το προπονητικό τιμ για τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλλε, τιμώντας τον σύλλογο με όλες του τις δυνάμεις και κατάφερνε κάθε φορά να παρουσιάζει μία ομάδα που να στέκεται στις περιστάσεις και να παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους παίκτες που συνέχισαν να δουλεύουν σκληρά και παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν στον σύλλογο κατάφεραν να φτάσουν την ομάδα σε πάρα πολύ καλό αγωνιστικό σημείο. Νομίζω ότι όσοι ποδοσφαιριστές μείνουν θα πρέπει να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη για να φτάσουν τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης για άλλη μία φορά τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποχωρήσουν, για όλα αυτά που έκαναν στην ομάδα αυτή την τελευταία χρονιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό επιτελείο, που με τις γνώσεις και τη βοήθειά του συνέβαλε στη σωστή λειτουργία της ομάδας, όπως και στους εργαζόμενους στο “Γιώργος Καλαφάτης” για την συνεισφορά τους όλο αυτό το διάστημα».

Διαβάστε επίσης