«Ευελπιστούμε για θετικό αποτέλεσμα»

Την πίστη του ότι η έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΟΦΗ θα έχει θετικό αποτέλεσμα εξέφρασε ο επικεφαλής της, Μάνθος Πουλινάκης, στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων Κ-20 των Ηρακλειωτών και των Χανίων. Ο πρόεδρος των «ασπρόμαυρων», μάλιστα, τόνισε ότι σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αδειοδοτηθεί η ομάδα, δεν θα υπάρξουν τα περσινά προβλήματα.

Επίσης δεν παρέλειψε να σχολιάσει την επιτυχία του Α.Ο Χανίων που πήρε την άνοδο για τη Football League κι ευχήθηκε του χρόνου η Κρήτη να πανηγυρίζει, έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή τεσσάρων εκπροσώπων της στη Super League (τη σεζόν 2013-14 θα συμμετάσχουν τρεις).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάνθου Πουλινάκη:

«Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε στα Χανιά για να γιορτάσουμε μαζί με τον ΑΟΧ την άνοδό του στη δεύτερη Εθνική. Ευχόμαστε του χρόνου να είμαστε ξανά εδώ για να γιορτάσουμε τέσσερις ομάδες από την Κρήτη στην πρώτη Εθνική, με την άνοδο του ΑΟΧ. Μακάρι να αποδειχτούμε γουρλήδες».

Για τον ΟΦΗ: «Θεωρώ ότι φέτος θα είναι καλύτερα τα πράγματα απ’ ότι την προηγούμενη χρονιά, που ήταν πιο δύσκολη. Δουλεύουμε πάρα πολύ και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για την έφεση σχετικά με την αδειοδότηση: «Ευελπιστούμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν δεν έχουμε, όμως, έχουμε πει ότι έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις, έτσι ώστε τη φετινή χρονιά, ακόμα και χωρίς άδεια, να μην υπάρχουν τα περυσινά προβλήματα».

Διαβάστε επίσης