Ευρωκλινική Παίδων: Σημαντική δωρεά εμβολίων στο «Χαμόγελο του Παιδιού» 

Πρόκειται για τη δεύτερη δωρεά εμβολίων μέσα στο 2020

Η Ευρωκλινική Παίδων, έχοντας σταθερά ως επίκεντρο το παιδί, ακόμα και εν μέσω πανδημίας, συνεχίζει να στηρίζει τον Oργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», δωρίζοντας περισσότερα από 120 εμβόλια σε όσα παιδιά το έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο του ειδικά σχεδιασμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί από τον Ιούλιο του 2018 σε παιδιά που φιλοξενούνται στις Δομές του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», της «Κιβωτού του Κόσμου» και της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»  στην Αττική, η Ευρωκλινική Παίδων παραμένει, ακόμα και μέσα στο 2ο κύμα της πανδημίας, πιστή στη δέσμευσή της, στηρίζοντας έμπρακτα την άμεση ανάγκη για εμβολιασμό των παιδιών που φροντίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Τα εμβόλια αυτά στην πλειοψηφία τους θα καλύψουν παιδιά σε ανάγκη έως 2 ετών, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την πρόληψη της υγείας τους για δεκάδες σοβαρά και δυνητικά θανατηφόρα λοιμώδη νοσήματα. Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με τον εμβολιασμό παιδιών και ενηλίκων κατά την 2η έξαρση της πανδημίας και λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, δεν πρέπει να παραμένει ανεμβολίαστος πληθυσμός για κοινές λοιμώξεις που προλαμβάνονται με εμβόλια.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη δωρεά εμβολίων είναι η δεύτερη που πραγματοποιείται μέσα στο 2020 για «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα