Ευρωπαϊκή διάκριση του Public στα European Business Awards 2019

Η ελληνική φίρμα διακρίθηκε μεταξύ 120.000 εταιρειών από όλη την Ευρώπη και 192 από την Ελλάδα που παρουσιάζουν ενοποιημένο κύκλο εργασιών άνω των €150.000.000

Ως National Winner στα διεθνούς κύρους ευρωπαϊκά επιχειρηματικά βραβεία European Business Awards στην κατηγορία «The Business of the Year Award with Turnover €150M or higher» διακρίθηκε το Public. Η διάκριση αποκτά… έξτρα αξία αν συνυπολογιστεί το γεγονός ότι η ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2005, διακρίθηκε στην κατηγορία του μεταξύ 120.000 εταιρειών από όλη την Ευρώπη και 192 από την Ελλάδα.

Η επιλογή του Public ως «Εθνικού Νικητή» για την Ελλάδα έγινε από έναν θεσμό που έχει ως πρώτιστο σκοπό την ανάδειξη επιχειρήσεων, όπου η ανάπτυξη και η καινοτομία τους προσφέρουν σημαντικά οφέλη στην κοινωνία. Η επιλογή των National Winners έγινε από περισσότερες από 2.500 εταιρείες, οι οποίες είχαν προκριθεί και αποτελούσαν την «Ones to Watch» λίστα επιχειρηματικής αριστείας των European Business Awards.

Η τελική απόφαση για την ανάδειξη έγινε από 50μελή κριτική επιτροπή, συμπεριλαμβανομένων επιχειρηματικών ηγετών, πολιτικών και ακαδημαϊκών.

Επόμενο στάδιο για το Public είναι η συμμετοχή του στην τελική φάση του διαγωνισμού στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2019 στη Βαρσοβία, για την κατάκτηση του πανευρωπαϊκού τίτλου, στην κατηγορία «Business of the Year» για εταιρείες που παρουσιάζουν ενοποιημένο κύκλο εργασιών άνω των €150.000.000.

Το Public θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και θα διαγωνιστεί μαζί με άλλες αξιόλογες εταιρείες από την Αυστρία, το Βέλγιο, την Ιταλία, τη Φινλανδία, την Πολωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα