Ευθυνόφοβος Κλάτενμπεργκ: Καταργεί το βίντεο με την ανάλυση των φάσεων

Η αλήθεια είναι ότι ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ έχει έρθει σε δεινή θέση αφού παρά την έλευση των ξένων διαιτητών και του VAR η διαιτησία δεν έχει βελτιωθεί επί των ημερών του.

Το αντίθετο….

Επειδή τώρα, αντιλαμβάνεται ότι τέλειωσαν οι δικαιολογίας και τα παραμυθάκια ανακοίνωσε στην ΕΠΟ την απόφασή του να  καταργήσει το καθιερωμένο video με τις αμφισβητούμενες φάσεις (το οποίο ούτως ή άλλως δεν δημοσιεύτηκε τις δυο τελευταίες αγωνιστικές).

Αντ’ αυτού, όπως αναφέρεται από την ΚΕΔ, θα γίνονται σχετικά αιτήματα από ομάδες που έχουν παράπονα από τη διαιτησία και «θα αποσαφηνίζονται οι φάσεις από την Επιτροπή».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται ότι σταματά η δημοσίευση του εβδομαδιαίου βίντεο ανάλυσης φάσεων αγώνων της Super League 1.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θέλει πάντα να δείχνει διαφάνεια στο έργο της και ως εκ τούτου καλεί τις ΠΑΕ να στέλνουν τα αιτήματα τους στο Τμήμα Διαιτησίας, ώστε εν συνεχεία να αποσαφηνίζονται οι φάσεις από την Επιτροπή.

Το εγχείρημα της εβδομαδιαίας ανάλυσης φάσεων της SL 1 ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2020 και χρησιμοποιήθηκε για την επίδειξη διαφάνειας στη λήψη αποφάσεων των αξιωματούχων του αγώνα, καθώς και για τη βελτίωση της επικοινωνίας των τελευταίων».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα