Φάγαμε τρία γκολ στη Λεωφόρο, φάτε… γκάλοπ στο Open TV να ξεχάσετε τον πόνο σας, σαν τον… γάιδαρο του Χότζα ο Ιβάν Σαββίδης

Ο ΠΑΟΚ έφαγε τρίμπαλο στη Λεωφόρο. Τρίμπαλο κι από τον Ολυμπιακό. Κι ο λαός του ΠΑΟΚ, ο κανονικός που δεν μασάει από Σαββιδοτεχνεία και τα ρέστα, πρέπει να φάει τώρα σανό με γκάλοπ. Έτσι είναι. Έφαγε τριάρα από τον Μπόλονι, ας φάει και σανό με γκάλοπ. Όπου στο γκάλοπ, ο ΠΑΟΚ μεγαλούργησε.

Μιλάμε ότι τέτοια προπαγάνδα δεν έχει ματαϋπάρξει στην Ελλάδα. Είναι ΠΑΟΚτζής, πονάς την ομάδα σου, το άρπαξες πάλι το τρίμπαλο και σου λέει το κανάλι του Σαββίδη, ότι ο ΠΑΟΚ αύξησε τους οπαδούς του στην Ελλάδα,. Το βαράς ή όχι το κεφάλι σου στον τοίχο;

Δεν το γλιτώνεις το τρακάρισμα στον τοίχο. Κι αντί να κάτσουν όλοι αυτοί οι υπάλληλοι του Σαββίδη να πούνε αλήθειες στο λαό του ΠΑΟΚ, γιατί η ομάδα πήρε την κατηφόρα, δεν λένε κουβέντα. Μόνο ότι ο ΠΑΟΚ είναι αφελής. Και ποιος φταίει που ο ΠΑΟΚ είναι αφελής;

Κουτόχορτο τελείως μοιράζουν σ’ έναν περήφανο λαό, οι Σαββιδοτέχνες, με εντολή του Ιβάν. Άντε κανά δυο αράδες είπαν οι Σαββιδοτέχνες στο Open TV, όχι παραπάνω. Τα φόρτωσαν όλα στον Πασχαλάκη και καθάρισαν. Με τον οποίο οι Σαββιδοτέχνες ήταν κολλητοί και πίνανε μαζί μπίρες. Τώρα είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος.

Ούτε μια φορά δεν ακούστηκε το όνομα Γκαρσία, ούτε μια φορά το όνομα Ιβάν Σαββίδη. Αυτοί δεν έχουν κανένα μερίδιο ευθύνης, δηλαδή. Μην πειράξουμε το αφεντικούλη μας που μας δίνει δουλειά. Φταίει ο Πασχαλάκης και τι καλά που ο ΠΑΟΚ είναι τρίτος στις προτιμήσεις των φιλάθλων, μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Για την ξεφτίλα της Λεωφόρου, απολύτως τίποτα.

Σαν τον γάιδαρο του Χότζα. Όταν συνήθισε στην πείνα, πέθανε. Έτσι κι ο ΠΑΟΚ. Συνήθισε στις ξεφτίλες, έχει πεθάνει και δεν το έχει καταλάβει.

Ξέετε ποιος είναι ο Νασρεντίν Χότζας. Μέγας ιεροδιδάσκαλος, Τούρκος μουσουλμάνος ήταν ο Χότζας, γεννήθηκε στην Μικρασία. Έγραψε ένα κάρο μύθους, όπως ο Αίσωπος. Μυθοπλάστης ο Χότζας, όπως είναι ο Σαββίδης.

Εδώ ο λαός του ΠΑΟΚ τσουρουφλίζεται κι αυτός πουλάει γκάλοπ στο λαό. Τον μαθαίνει να συνηθίσει στην σφαλιάρα από τις τριάρες.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα