Φάμελλος: «Οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες δεν έχουν μέλλον με 13 ώρες εργασία»

«Απαιτείται το συντομότερο να φύγει αυτή η καταστροφική κυβέρνηση», τόνισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Το «παρών» στις απεργιακές κινητοποιήσεις που λαμβάνουν χώρα σε όλη την Ελλάδα έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα στήριξης προς τους εργαζομένους, αλλά και για την ανάγκη πολιτικής αλλαγής.

«Οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες δεν έχουν μέλλον με 13 ώρες εργασία, με πολλαπλασιασμό των εργατικών ατυχημάτων, με χαμηλό εισόδημα, χαμηλούς μισθούς και χωρίς συλλογικές συμβάσεις», σημείωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Και συνέχισε: «Απαιτείται το συντομότερο να φύγει αυτή η καταστροφική κυβέρνηση. Ή αλλιώς η κυβέρνηση της διαφθοράς, της διαπλοκής, των σκανδάλων, αλλά και της αυθαιρεσίας απέναντι στους εργαζόμενους», επιμένοντας στο αίτημά του για άμεση προσφυγή στις εθνικές κάλπες και προοδευτική διέξοδο.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., τασσόμενος καθαρά εναντίον του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας, επισήμανε ότι «χρειαζόμαστε να έχουμε ευρωπαϊκές συλλογικές συμβάσεις εργασίας. Χρειαζόμαστε να έχουμε καλύτερους μισθούς, ασφάλεια και υγεία στην εργασία», διότι «αυτή είναι η πρόοδος, αυτή είναι η Ελλάδα που μάς αξίζει».

«Ο κύριος Μητσοτάκης δεν την εξασφαλίζει και πρέπει να φύγει το συντομότερο», κατέληξε ο Σωκράτης Φάμελλος στη δήλωσή του.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα