Φαραντούρης: Το BBB της S&P δεν… τρώγεται – Ρωμανός: Δήλωση για 1ο βραβείο λαϊκισμού

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι όσες αλλαγές κι αν κάνει στη βιτρίνα, τα δομικά του στοιχεία είναι «η χυδαιότητα, τα ψέματα και η ασχετοσύνη!»

Επίθεση κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νικόλα Φαραντούρη εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός.

Ο κ. Ρωμανός επέκρινε τις δηλώσεις του κ. Φαραντούρη στον ΣΚΑΪ ότι δεν έχει καταλάβει ««ώς το BBB της επενδυτικής βαθμίδας επηρεάζει τον Έλληνα και την Ελληνίδα» αφού «δεν τρώγεται».

«Αναδεικνύει ξανά τα δομικά στοιχεία με τα οποία πολιτεύεται σταθερά ο ΣΥΡΙΖΑ, όσες αλλαγές κι αν κάνει στη βιτρίνα: λαϊκισμός, χυδαιότητα, ψέματα και ασχετοσύνη!», τόνισε ο κ. Ρωμανός, σημειώνοντας ότι «στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να θεωρούν ότι το “ΒΒΒ δεν τρώγεται”, αλλά συνεχίζουν να θεωρούν σταθερά ότι ο “σανός” καταπίνεται αμάσητος από την κοινωνία».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ανέφερε ότι ο κ. Φαραντούρης παίρνει δικαιωματικά προς το παρόν παίρνει το πρώτο βραβείο λαϊκισμού για την προεκλογική περίοδο. «Εξηγεί γιατί επί χρόνια, όταν όλη η Ευρώπη αναπτυσσόταν, κάποιοι κρατούσαν ομπρέλα, με την οικονομία μας στην κατηγορία σκουπίδια και τη χώρα μας μαύρο πρόβατο διεθνώς!», πρόσθεσε.

«Η ισχυρή οικονομία που αποτυπώνει η δεύτερη απανωτή αναβάθμιση της Standard & Poors είναι η βάση για να συνεχίστεί η αύξηση των εισοδημάτων για όλους, η μείωση της ανεργίας, ο φτηνότερος δανεισμός για επιχειρήσεις και νοικοκυριά, οι επενδύσεις, η στήριξη των πιο ευάλωτων και οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις προς όφελος των πολλών», κατέληξε ο κ. Ρωμανός.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Ρωμανού

H δήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νικόλα Φαραντούρη ότι ο ίδιος δεν έχει καταλάβει «πώς το BBB της επενδυτικής βαθμίδας επηρεάζει τον Έλληνα και την Ελληνίδα» αφού «δεν τρώγεται», αναδεικνύει ξανά τα δομικά στοιχεία με τα οποία πολιτεύεται σταθερά ο ΣΥΡΙΖΑ, όσες αλλαγές κι αν κάνει στη βιτρίνα: λαϊκισμός, χυδαιότητα, ψέματα και ασχετοσύνη!

Στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να θεωρούν ότι το «ΒΒΒ δεν τρώγεται», αλλά συνεχίζουν να θεωρούν σταθερά ότι ο «σανός» καταπίνεται αμάσητος από την κοινωνία.

Η συγκεκριμένη δήλωση του κ. Φαραντούρη, ο οποίος δικαιωματικά παίρνει -προς το παρόν- το πρώτο βραβείο λαϊκισμού για την προεκλογική περίοδο, εξηγεί γιατί επί χρόνια, όταν όλη η Ευρώπη αναπτυσσόταν, κάποιοι κρατούσαν ομπρέλα, με την οικονομία μας στην κατηγορία σκουπίδια και τη χώρα μας μαύρο πρόβατο διεθνώς!

Η ισχυρή οικονομία που αποτυπώνει η δεύτερη απανωτή αναβάθμιση της Standard & Poors είναι η βάση για να συνεχίστεί η αύξηση των εισοδημάτων για όλους, η μείωση της ανεργίας, ο φτηνότερος δανεισμός για επιχειρήσεις και νοικοκυριά, οι επενδύσεις, η στήριξη των πιο ευάλωτων και οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις προς όφελος των πολλών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα