Φένλο: Πολλές προτάσεις για Γιακουμάκη, αλλά καμία καλή

Ο σούπερ Γιώργος Γακουμάκης χαλάει κόσμο στην Ολλανδία με την Φένλο, θα φύγει με μεταγραφή, αλλά προς το παρόν, πρόταση που να ικανοποιεί και τους δύο, δεν υπάρχει όπως έκανε σαφές ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Σταν Φαλκς.

«Υπάρχουν αυξανόμενες πιθανότητες ο Γιακουμάκης να μείνει μαζί μας. Και ελπίζω επίσης ότι θα παραμείνει», δήλωσε ο Φαλκς στην De Telegraaf και πρόσθεσε: «Υπάρχει σίγουρα ενδιαφέρον γι’ αυτόν, αλλά θα πρέπει να είναι μια πρόταση που να ενδιαφέρει και τον παίκτη και εμάς. Μέχρι τώρα, τίποτα δεν υπάρχει που να μας ενδιαφέρει και τους δύο. Ο Γιακουμάκης είναι ρεαλιστής, γνωρίζει επίσης ότι υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι θα υπάρχουν πολύ πιο ενδιαφέρουσες επιλογές γι’ αυτόν το καλοκαίρι».

Ο 26χρονος άσος μετρά 22 γκολ σε 20 εμφανίσεις. «Κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει ότι θα σκοράρει τόσο πολύ. Εάν βασίζατε τις προβλέψεις καθαρά στα στατιστικά του, δεν θα καταφέρναμε να το μαντέψουμε. Αλλά κοιτάμε και άλλα πράγματα. Ψάχναμε έναν επιθετικό που ήθελε να σηκώσει τα μανίκια και να παίξει για την ομάδα. Είδαμε αυτά τα χαρακτηριστικά στον Γιακουμάκη» κατέληξε ο Φαλκς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα