«Φέρε μας το κύπελλο και φύγε από δω»… Αυτή την «δημοκρατική κουβέντα» είχε ο Λουτσέσκου μ’ όσους τον αποδοκίμαζαν (video)

Τα ψέματα τελείωσαν. Ο ψεύτης κι κλέφτης, τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Ο λαός το λέει αυτό. Την γιούχα της ζωής του έφαγε ο Λουτσέσκου μετά το νέο στραπάτσο από τον Άρη. Ετσι είναι. Δεν πουλάει άλλο το παραμύθι, τελείωσε και το σανό που μάλλον φέρνανε από την Ουκρανία.

Γιούχα χοντρή μιλάμε τώρα. Κι η τηλεόραση, βέβαια, δεν έδειξε απολύτως τίποτα, για τα χοντρά τα μπινελίκια που του ρίξανε οι ΠΑΟΚτσήδες. Σειρά τώρα παίρνει το Σαββιδοτεχνείο.

Άκου, ρε φίλε, πως το φέρανε στο πολύ δημοσιογραφικό οι Σαββιδοτέχνες. Αποδοκιμάστηκε ο Λουτσέσκου, λένε, αλλά μετά τα βρήκανε. Το κουβεντιάσανε δημοκρατικά δηλαδή, αναπτύξανε τις απόψεις τους με ηρεμία και μιλώντας ο στον πληθυντικό ο ένας για τον άλλονα.

Μιλάμε για τρομερά πράγματα. Γι αυτό σου λέω ότι σειρά παίρνουν οι Σαββιδοτέχνες τώρα. Όταν ο κόλακας έλεγε ότι ο ΠΑΟΚ έχασε το πρωτάθλημα δεν το πήρε ο Ολυμπιακός, αυτό τι ήτανε; Μούσι για να κονομάνε. Κι ο λαός περίμενε περιπάτους στο πρωτάθλημα.

Προς το παρόν, ο λαός του ΠΑΟΚ μετράει δέκα σερί ματς δίχως νίκη και τα επτά από αυτά ήττες. Μπαμ και κάτω στο δόξα πατρί.

Και δυο ήττες από τον Αρη και ήττα από τον Ολυμπιακό μέσα στην Τούμπα. Γι αυτό έγινε η δημοκρατική συζήτηση μεταξύ του Ρουμάνου και των επισήμων. Διότι από τους επίσημους έφαγε την γιούχα.

Του το ξέκοψαν τους Ραζβάν του στρατηγού. Ότι άπαξ και δεν φέρει το κύπελλο στην Τούμπα, αντίο σας κι ας είσαι ο προπονητής του νταμπλ. Θα του στήσουνε κι ένα άγαλμα έξω από την Τούμπα και μετά, έλα Πάμπλο Γκαρσία κι ανέλαβε την ομάδα.

Καμία δημοκρατική κουβέντα δεν έγινε. Νέτα – σκέτα του ξηγηθήκανε οι κανονικοί ΠΑΟΚτσήδες. Το κύπελλο. Μη σου πω ότι και το κύπελλο να φέρει, δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει.  Άπαξ και πέσει η γραμμή, τελείωσε.

Προς το παρόν, τον προστάτεψε και πάλι το Σαββιδοτεχνείο. Αφού είπε ό,τι είπε στην NOVA, μετά μίλησε και στο paok TV. Χειρότερα τα έκανε. Ο Λουτσέσκου νόμιζε ότι είναι αυτοκράτορας της Ρώμης στην Θεσσαλονίκη.

οι αποδοκιμασίες

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα