Φερέιρα: «Χρειαζόμαστε βελτίωση»

Για τους τομείς που χρειάζεται βελτίωση ο ΠΑΟΚ, μίλησε ο Αμπέλ Φερέιρα, μετά το τέλος της αναμέτρησης του Δικεφάλου με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε:

Για την διακοπή που ακολουθεί στο πρωτάθλημα: «Για εμάς το σημαντικότερο κομμάτι είναι να γίνει μια πολύ καλή ανάλυση των παιχνιδιών που έχουμε παίξει μέχρι τώρα. Θα μας κάνει πολύ καλό αυτή η διακοπή, γιατί μετά από αυτές τις 15 ημέρες θα μπορούμε να υπολογίζουμε και σε παραπάνω ποδοσφαιριστές. Το μεγαλείο του ΠΑΟΚ απαιτεί να μπαίνεις δυνατά σε όλες τις αναμετρήσεις».

Για τις πινελιές που μπορεί να βάλει στο τακτικό κομμάτι: «Σε δύο κομμάτια πρέπει να βελτιωθούμε. Θα πρέπει να έχουμε πιο γρήγορη κυκλοφορία με την μπάλα και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ άμεσοι. Με αυτόν τον τρόπο είμαστε επιθετικοί με την μπάλα, δεν ζητάμε κατοχή για την κατοχή, αυτό το κάνουμε στην προπόνηση. Μετά θα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο συγκεκριμένοι και επιθετικοί όταν χάνουμε την μπάλα».

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Οι φίλαθλοι μας για ακόμη μια φορά ήταν στο πλευρό μας και τους ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για αυτή τη νίκη. Το λέω από προσωπική εμπειρία και ξέρω πολύ καλά τι συμβαίνει όταν ισοφαρίζεσαι εκεί που δεν το αξίζεις. Το μυαλό μπερδεύεται, δυσκολεύεται και το σώμα και εκεί οι φίλαθλοί μας μας στήριξαν και μας βοήθησαν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα