Φερέιρα: «Ποιότητα, ένταση, από το πρώτο λεπτό για τους τρεις βαθμούς» (video)

Η προτροπή του τεχνικού στον ΠΑΟΚ, ενόψει της αυριανής (19/1, 18:00) αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης για τη 19η αγωνιστική της Super League 1

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο (19/1, 18:00) τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής στη Super League 1.

Ο Άμπελ Φερέιρα περιμένει οι Αρκάδες να παρουσιάσουν μια ανταγωνιστική ομάδα. Και επισήμανε πως οι παίκτες του πρέπει να αγωνιστούν «με ποιότητα, με ένταση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό». Ώστε, να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς.

Συγκεκριμένα, στην κάμερα του «PAOK TV», ανέφερε: «Είναι μια ομάδα που ακόμα διατηρεί κάποιες αγωνιστικές συμπεριφορές, που υπήρχαν με τον προηγούμενο προπονητή και είναι κάτι απολύτως φυσικό. Από την άλλη, ήδη φαίνεται ότι υπάρχουν και στοιχεία που προσπαθεί να εφαρμόσει ο νέος προπονητής. Πάνω απ’ όλα, περιμένουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα έρθει προσπαθώντας να μας δημιουργήσει όσο περισσότερες δυσκολίες μπορεί.

Ωστόσο, παίζουμε στην έδρα μας, δίπλα στους φιλάθλους μας, έχουμε την αγωνιστική μας ταυτότητα, σεβόμαστε πολύ τον αντίπαλό μας, αλλά από την πρώτη στιγμή η σκέψη μας, πρέπει να είναι μόνο να παίξουμε με ποιότητα, με ένταση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Με στόχο να προσθέσουμε τρεις ακόμα βαθμούς σε αυτούς που ήδη έχουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα