Φερνάντες διετίας για Πλατανιά

Την απόκτηση του Βάσκο Φερνάντες για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε ο Πλατανιάς. Ο 27χρονος Πορτογάλος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Ολιανένσε, ομάδα της πατρίδας του, και οι Χανιώτες αποφάσισαν να οτν εντάξουν στο δυναμικό τους. Στις πρώτες του δηλώσεις, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής τόνισε ότι θέλει να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να εξελιχθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για δύο χρόνια, με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Βάσκο Φερνάντες».

Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στην επίσημη σελίδα του κρητικού συλλόγου:

«Ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα με σοβαρή Διοίκηση. Μου αρέσει πολύ η ομάδα, η πρόοδός της. Μου αρέσει επίσης η περιοχή των Χανίων και του Πλατανιά. Ξέρω ότι η ομάδα του Πλατανιά αναπτύσσεται, εξελίσσεται και θέλω κι εγώ να εξελιχθώ μαζί με την ομάδα ως μέλος της προσφέροντας ό,τι καλύτερο μπορώ.

Γι’ αυτό και δεν αποδέχθηκα άλλες προτάσεις που είχα από διάφορες ομάδες της Ευρώπης και ήρθα εδώ, αποδεχόμενος αυτή τη νέα ενδιαφέρουσα πρόκληση. Στόχος μου είναι να αγωνιστώ σε όλα τα παιχνίδια, να παίξω καλά και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Διαβάστε επίσης