Φερνάντο Σάντος: «Αστακομακαρονάδα με σαρδέλες δεν γίνεται». Κι ο Ιβάν στηρίζει Γκαρσία, γιατί δεν βρίσκει καλύτερο (pic)

Ο τεράστιος Φερνάντο Σάντος το είχε πει καθαρά όταν ήταν στον ΠΑΟΚ: Αστακομακαρονάδα με σαρδέλες, δεν γίνεται. Κι ο Ιβάν, μέσω του instaGiorgis το ξέκοψε ότι στηρίζει τον Γκαρσία.

Και που θα βρει καλύτερο, δηλαδή. Μια χαρά είναι ο Παύλος για τον ΠΑΟΚ. Το πρωτάθλημα πέταξε και ο μικρός Γιωργάκης απειλεί το λαό του ΠΑΟΚ, ότι θα τον κρατήσει.

Το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρτηση του στα social media έδειξε πως πιστεύει και στηρίζει τον Πάμπλο Γκαρσία μιας και ανέβασε μία φωτογραφία του προπονητή του Δικεφάλου με την λεζάντα: «Αν κάποιος δεν κατάλαβε κάτι. Μαζί σου».

Τι, ακριβώς, να καταλάβει ο λαός του ΠΑΟΚ, μικρέ Γιωργάκη; Για τόσο μ@λ@κ@ τον περνάς που δεν βλέπει τι γίνεται; Άπαξ κι έμεινε δέκα βαθμούς πίσω Γενάρη μήνα, τι να καταλάβει ο περήφανος λαός; Τι παπαριές του μικρού Γιωργάκη;

Αυτά τα επικοινωνιακά κόλπα δεν πιάνουνε, πια, στο λαό του ΠΑΟΚ. Η ομάδα είναι υπό κατάρρευση και ο Ιβάν στηρίζει τον Πάμπλο. Για πόσο τον στηρίζει; Για τρία χρόνια, όσο λέει το συμβόλαιο; Δεν το λέει ο μικρός Γιωργάκης.

Ο Γιωργάκης δεν έχει καταλάβει μετά από τόσα χρόνια ότι ο κανονικός λαός του ΠΑΟΚ δεν τρώει σανοτροφές. Αυτός πρέπει να καταλάβει πρώτα και μετά να έχει απαιτήσεις να καταλάβει κι ο λαός.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα