Φέστα: «Χαρούμενοι για τον βαθμό, όχι για την κατοχή μας»

Ο Τζιανλούκα Φέστα παρουσιάστηκε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα αλλά όχι με την κατοχή της ομάδας του. Πάντως, ο προπονητής στην ΑΕΛ, θεωρεί πως οι παίκτες του «κάθε μέρα δίνουν οι παίκτες το 100% και δείχνουν χαρακτήρα».

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τους 3 βαθμούς, ακόμα κι αν δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Στο α’ ημίχρονο τα πήγαμε αρκετά καλά στο αμυντικό κομμάτι, αλλά δεν κρατήσαμε την μπάλα με σωστό τρόπο στην κατοχή μας.

Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι καθόλου χαρούμενος με τον τρόπο που κρατούσαμε μπάλα, γιατί δουλεύουμε πολύ πάνω σ’ αυτό το κομμάτι.

Όταν αποβλήθηκε ο Νούνιτς το ματς άλλαξε ολοκληρωτικά. Έβαλα αμυντικογενείς παίκτες γιατί και ο ένας βαθμός ήταν πολύ σημαντικός για μας. Είμαι χαρούμενος γιατί είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που κρατάμε το μηδέν στην άμυνα».

Αν χρειαζόταν η πίεση για να βγάλουν οι παίκτες πράγματα: «Όχι, κάθε μέρα δίνουν οι παίκτες το 100% και δείχνουν χαρακτήρα. Ήξεραν ότι ήταν 3 τελικοί. Τώρα έχουμε τη διακοπή και θα μας δοθεί η ευκαιρία να δουλέψουμε πολύ σκληρά για το επόμενο ματς».

Για τους βαθμούς που οδηγούν σε παραμονή: «Δεν το σκέφτομαι, εστιάζω στο επόμενο παιχνίδι».

Για τον Ντέλετιτς και την απόφαση να μείνει εκτός: «Είναι απόφαση της ομάδας, δεν μπορώ να πω κάτι. Ο Ντέλετιτς έχει βοηθήσει, αλλά πρέπει να εστιάσουμε σ’ αυτούς που έχουμε».

Για τη διαιτησία: «Δεν θέλω να μιλήσω, κάνουν τη δουλειά τους, εγώ τη δικιά μου και δεν είναι καλό να μιλάω γι’ αυτούς».

Πετράκης: «Μεγάλη προσπάθεια, χρειάζεται και τύχη στο ποδόσφαιρο»

Η ΑΕΛ «πάτωσε» στη… λίμνη τον ΠΑΣ (video)

Διαβάστε επίσης