«Φέτος αυτά που θα γίνουν θα διασύρουν υπηρεσίες και θα εκθέσουν υπουργεία»

Κείμενο με απειλές για «παρεμβάσεις» που «θα διασύρουν υπηρεσίες και θα εκθέσουν υπουργεία», ανήρτησε στο Facebook άτομο που φέρεται ως ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα». Αυτό, λίγες ώρες μετά την εισβολή μελών της ομάδας στον προθάλαμο της πρεσβείας της Αυστρίας στην Αθήνα, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Στην ανάρτησή του, το φερόμενο ως ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα» κομπάζει για τις τελευταίες ενέργειες της αναρχικής ομάδας παραθέτοντας τα χτυπήματα που έκανε από τον Ιούλιο και τις αρχές του Αυγούστου. Ο ίδιος επισημαίνει ότι όλες αυτές έγιναν «χωρίς να πραγματοποιηθεί ούτε ΜΙΑ προσαγωγή» και απειλεί ότι: «Φέτος αυτά που θα γίνουν θα διασύρουν υπηρεσίες και θα εκθέσουν υπουργεία. ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ».

Τώρα στο ερώτημα γιατί δεν παρεμβαίνει η Δικαιοσύνη, την απάντηση μάλλον πρέπει να τη δώσει ο αρμόδιος υπουργός, Σταύρος Κοντονής.

Η ανάρτηση του φερόμενου ως ηγετικού στελέχους του «Ρουβίκωνα»

«Στις 13 Ιούλη η εφημερίδα “Καθημερινή” έγραφε σε άρθρο ότι η ΕΛ.ΑΣ. είναι ένα βήμα μπροστά από τον “Ρουβίκωνα”, με αφορμή δυο προσαγωγές μελών μας κοντά στην πρεσβεία της Αυστρίας. Τότε είχε αναφερθεί στα μίντια πως οι αρχές σταμάτησαν παρέμβαση της ομάδας στην εν λόγω πρεσβεία. Από το χρονικό σημείο εκείνο και μετά, ο “Ρουβίκωνας” έκανε παρέμβαση στο σπίτι του βιομήχανου Στασινόπουλου, έσπασε τα κεντρικά γραφεία της Leroy Merlin, έσπασε την εφορία Ψυχικού, επιτέθηκε με μπογιές στο Υπουργείο Εξωτερικών και στο υπουργείο Υποδομών, και εισέβαλε μέσα στο κτίριο της Αυστριακής Πρεσβείας. Όλα αυτά χωρίς να πραγματοποιηθεί ούτε ΜΙΑ προσαγωγή. Οι δε παρεμβάσεις έλαβαν χώρα στις καλύτερα φυλασσόμενες περιοχές. Τόσο μπροστά βλέπετε είναι η ΕΛ.ΑΣ. από τον “Ρουβίκωνα”. Θα συμβούλευα τους αστυνομικούς ρεπόρτερ να μην βιάζονται να βγάζουν συμπεράσματα, και κυρίως να μην έχουν εμπιστοσύνη στις “πηγές” τους γιατί θα συνεχίσουν να εκτίθενται. Φέτος αυτά που θα γίνουν θα διασύρουν υπηρεσίες και θα εκθέσουν υπουργεία. ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ.
ΥΓ. Παράλληλα υπήρξε και συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων για τους κατοίκους στο Μάτι. Οι δυναμικές παρεμβάσεις πρέπει και είναι ένα μικρό κομμάτι της δράσης μας. Τα δύσκολα είναι και αυτά που δεν “φαίνονται”. Σε κανένα βίντεο».

Διαβάστε επίσης