Φευγάτος και ο Εσίτι από τον ΠΑΟΚ

Ο ατζέντης του Άντερσον Εσίτι του ΠΑΟΚ πρότεινε τον Νιγηριανό ποδοσφαιριστή στη Γαλατάσαράι ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το τουρκικό «Fotospor», ο ατζέντης του Ογκενεκάρο Ετέμπο της Γαλατάσαράι πρότεινε στον τουρκικό σύλλογο δύο εναλλακτικές, ώστε να αποδεσμεύσουν τον 25χρονο κεντρικό μέσο κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Αυτές φαίνεται πως είναι ο μέσος της Άστον Βίλα, Μάρβελους Νακάμπα, και ο μέσος του ΠΑΟΚ, Άντερσον Εσίτι, τους οποίος εκπροσωπεί φυσικά, όπως και τον Ετέμπο, η ίδια εταιρία, DW Sports Management.

Ο Γάλλος εκπρόσωπος των τριών ανδρών φέρεται να πρότεινε ως πρώτη εναλλακτική τον Νακάμπα, δίνοντας το όνομα του Εσίτι ως φθηνότερη επιλογή, σε περίπτωση που η Γαλατάσαράι δεν «συγκινηθεί» να εκταμιεύσει σημαντικό ποσό για τη θέση. Όλα αυτά, υπό το πρίσμα της αποδέσμευσης του Ετέμπο από τον τουρκικό σύλλογο.

Μάλιστα, η «Fotospor» αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος ατζέντης έχει μεγάλη επιρροή στα στελέχη της Γαλατάσαράι. Μένει, λοιπόν, να δούμε καταρχάς αν υφίσταται υπόθεση και, κατά δεύτερον, ποια θα είναι η συνέχεια της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα