Φευγάτος ο Γκαρθία

Η νέα γκέλα του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά, που τον αφήνει οριστικά εκτός διεκδίκησης του φετινού τίτλου, φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Όσκαρ Γκαρθία στον Ολυμπιακό με τον Ισπανό τεχνικό να θεωρείται φευγάτος.

Την ίδια στιγμή ο τεχνικός σύμβουλος των «ερυθρόλευκων» μιλώντας σε σερβικό μέσο αποθεώνει τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς για τον οποίο έχει ήδη ακουστεί ότι θα είναι ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιακού.

«Ο Ερυθρός Αστέρας έχει μία καλή ομάδα που την καθοδηγεί ένας πολύ καλός τεχνικός, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Έχει δείξει την αξία του και στην Ελλάδα. Είναι εξαιρετική η δουλειά του Μιλόγεβιτς. Ο Ερυθρός Αστέρας ήταν καλός στην Ευρώπη και ο τίτλος είναι κοντά. Αξίζουν εύσημα και στον γενικό διευθυντή Ζβένταν Τέρζιτς. Ο Μιλόγεβιτς έχει κάνει πολύ καλό κοουτσάρισμα» τόνισε ο Κοβάσεβιτς στην ιστοσελίδα «sport.blic.rs», σπεύδοντας ωστόσο να προσθέσει: «Ο Μιλόγεβιτς είναι προπονητής του Ερυθρού Αστέρα και εμείς έχουμε προπονητή. Είμαστε δύο σωματεία αδερφικά. Και για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν θα ήταν σωστό και πρέπον να σχολιάσω κάτι επί των αναφορών αυτών. Θεωρώ ότι είμαι ξεκάθαρος».

Εξάλλου, νωρίς το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (2/4) κυκλοφόρησαν στο… λιμάνι σενάρια επιστροφής του Μίτσελ, ο οποίος αυτή τη στιγμή δεν εργάζεται έχοντας χάσει τη δουλειά του στη Μάλαγα τον περασμένο Ιανουάριο.

Διαβάστε επίσης