Φιλικά με Απόλλωνα Σμύρνης και Πανιώνιο ο Παναθηναϊκός

Ο Γιώργος Δώνης είχε ζητήσει φιλικά μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, για να συνεχίσει το τσεκάρισμα παικτών και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έκλεισαν αγώνες προετοιμασίας. Ο πρώτος θα είναι ο Απόλλωνας Σμύρνης και το ματς προγραμματίστηκε για την Παρασκευή 10 Μαΐου, στις 17:00 στο “Γεώργιος Καλαφάτης”.

Στο δεύτερο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο την Πέμπτη 16/5 με ώρα έναρξης στις 17:00. Το πιθανότερο μέρος για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης είναι το αθλητικό κέντρο του Τριφυλλιού στο Κορωπί, αλλά υπάρχει σκέψη να διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού προσπαθούν να βρουν ακόμα έναν αντίπαλο για ένα τρίτο φιλικό, που θα πραγματοποιηθεί μέχρι την Παρασκευή 24/5, όταν και θα ολοκληρωθούν οι προπονήσεις για τη σεζόν 2018-2019.

Παρότι έγιναν προτάσεις για ένα ταξίδι στην Κύπρο, τελικά στον Παναθηναϊκό προτίμησαν να μείνουν στην Αθήνα και να μην επιβαρυνθούν με μετακινήσεις. Για αυτό, κατά κύριο λόγο η αναζήτηση επικεντρώνονται στο Λεκανοπέδιο της Αττικής.

Διαβάστε επίσης