Φιλικό δοκιμών στη Μάλτα για την Εθνική ομάδα

Την Εθνική ομάδα της Μάλτας θα αντιμετωπίσει σήμερα (17/11, 19:00) σε φιλικό αγώνα στη Βαλέτα η Εθνική Ανδρών. Ουσιαστικά, πρόκειται για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει των προκριματικών του Euro 2024.

Τόσο το παιχνίδι με τη Μάλτα όσο κι εκείνο που ακολουθεί, με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη, είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για δοκιμές ποδοσφαιριστών που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής ως τώρα ή δεν έχουν παίξει καθόλου, προκειμένου ο Γκουστάβο Πογέτ να αυξήσει τις επιλογές και τη «δεξαμενή» του.

Να σημειωθεί ότι από τους θεωρούμενους ως βασικούς της αμυντικής γραμμής, διαθέσιμος είναι μόνο ο Χατζηδιάκος.

Με βάση όσα έχει δείξει στις προπονήσεις, ο Πογέτ φαίνεται ότι θα ξεκινήσει με τερματοφύλακα τον Πασχαλάκη, ενώ την τετράδα στα μετόπισθεν είναι αρκετά πιθανό να συνθέσουν οι Ρότα (δεξιά), Γιαννούλης (αριστερά), Χατζηδιάκος και Τζαβέλλας (στόπερ).

Την αποστολή της ελληνικής ομάδας συγκροτούν οι: Πασχαλάκης, Μπάρκας, Αθανασιάδης, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Κώτσιρας, Ρότα, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Δουβίκας, Φούντας, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκα

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα