Φίλος του 21χρονου Ροδίτη αποκαλύπτει το πραγματικό του πρόσωπο

Μέρα με την ημέρα έρχονται στο φως όλο και περισσότερα στοιχεία για το ποιόν των δύο δολοφόνων της Ελένης Τοπαλούδη. Ένας φίλος του 21χρονου Ροδίτη κατηγορούμενου μίλησε για τον πραγματικό χαρακτήρα του Έλληνα βιαστή και δολοφόνου της Ελένης. Μάλιστα όπως είπε, η δράση του ήταν γνωστή σε ολόκληρο το νησί.

«Είναι γνωστό ότι κυνηγούσε κορίτσια», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φίλος του Ροδίτη.

«Ξέρω ότι ήταν συνεχώς στο κυνήγι. Ό,τι πρόβλημα και να δημιουργούσε τον προστάτευε πάντα η οικογένειά του. Είχε δηλαδή πάντα την πλάτη του καλυμμένη. Δεδομένης της οικονομικής του επιφάνειας και των προβλημάτων που είχε δημιουργήσει στο παρελθόν, τα οποία καλύφθηκαν, θεωρώ ότι είναι δύσκολο να πεις ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε αυτόν τον άνθρωπο να τον αναγκάσει να κάνει κάτι που δεν ήθελε».

Όπως περιέγραψε ο φίλος του 21χρονου, «κάποια στιγμή τον σταμάτησαν σκέψου για τροχονομικό έλεγχο με την μηχανή του και πέταξε τη μηχανή του πάνω στο αμάξι, τον αστυνομικό. Προπηλάκισε και γνωστό δικηγόρο της Ρόδου απλά επειδή δεν του άρεσε ο τρόπος που πάρκαρε ο δικηγόρος το αμάξι του».

Στο μεταξύ, η τακτική Ανακρίτρια Ρόδου διέταξε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στους κατηγορούμενους για να διαπιστωθεί αν πάσχουν από κάποια ψυχιατρική πάθηση, η οποία επιδρά στον καταλογισμό τους καθώς και για τον δείκτη νοημοσύνης τους. Επιπλέον ο ίδιος πραγματογνώμονας εντέλλεται να διενεργήσει όποια ιατρικώς ενδεδειγμένη μέθοδο κρίνει ο ίδιος για να αποφανθεί για τυχόν εξάρτησή τους από διάφορες ουσίες ναρκωτικές ή μη.

 

Διαβάστε επίσης