«Φλερτάρει» με της φυλακής τα σίδερα

Ο άνθρωπος που κακοποίησε το 2009 τη Rihanna, ο Chris Brown, βρίσκεται υπό επιτήρηση στην Καλιφόρνια, αλλά δεν φαίνεται να βάζει μυαλό και αυτή τη φορά είναι πολύ πιθανό να βρεθεί πίσω από της φυλακής τα σίδερα.

Ο ευέξαπτος ράπερ κατηγορείται πως γρονθοκόπησε στο πρόσωπο έναν άνθρωπο έξω από το πέντε αστέρων ξενοδοχείο του στην Ουάσιγκτον. Ένας από τους σωματοφύλακες του ράπερ επίσης γρονθοκόπησε τον άτυχο εικοσάχρονο νεαρό άνδρα Άιζαακ Πάρκερ από το Μέριλαντ . Ο Πάρκερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια έλαβε εξιτήριο.

«Αισθάνομαι σαν μποξέρ» του είπε πριν τον χτυπήσει ο 24χρονος τραγουδιστής που προηγουμένως ήταν σε πάρτι που είχε οργανώσει ο ίδιος. Σύμφωνα με το θύμα της επίθεσης εκείνος κι ένας φίλος του άρχισαν να φωτογραφίζουν δύο κοπέλες που πόζαραν μαζί με τον ράπερ. Αυτό ήταν που τον έκανε έξαλλο!

Τώρα όμως ο Chris Brown κινδυνεύει με φυλάκιση τεσσάρων ετών. Μόλις πριν από δυο μήνες εξάλλου διατάχθηκε να συμπληρώσει 1.000 ώρες υπηρεσίας προς την κοινότητα λόγω της εμπλοκής του σε μια υπόθεση εγκατάλειψης θύματος μετά από τροχαίο. Τον ίδιο μήνα υπέστη και κρίση επιληψίας.

Διαβάστε επίσης