Φλεβαράκης: «Πίεση και άγχος δεν ήταν καλοί σύμμαχοι»

Ο Κώστας Φλεβαράκης αναγνώρισε το δίκαιο της επικράτησης του ΠΑΟΚ. Αποδίδοντας το τελικό 60-75 στην πίεση και το άγχος του Κολοσσού αλλά και το πάθος των φιλοξενουμένων.

Συγκεκριμένα, στην κάμερα της ΕΡΤ, ανέφερε: «Νομίζω η πίεση και το άγχος δεν ήταν καλοί σύμμαχοι. Από την άλλη και ο ΠΑΟΚ ήρθε πολύ αποφασισμένος για τη νίκη με πολύ πάθος. Όταν μπαίνουν οι Έλληνες του ΠΑΟΚ σε πρωταγωνιστικό ρόλο για να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους όπως σήμερα, βλέπουμε ότι μπορούν να κάνουν πολύ μεγάλα πράγματα.

Εμείς σε αυτό που είχαμε ένα πλεονέκτημα μόνο θεωρητικό ήταν η παρουσία του Μαυροειδή μέσα στο καλάθι. Αυτό. Βέβαια πιστεύω ότι η αντιμετώπιση του Μαυροειδή δεν ήταν ανάλογη σεβασμού όταν παιζόταν το παιχνίδι. Ένα πλεονέκτημα που δεν λειτούργησε μέσα στο ματς. Υπήρχε και τεράστια διαφορά εμπειρίας στην περιφέρεια.

Σήμερα θέλαμε να καλύψουμε την ήττα με τον Άρη, από εκεί και πέρα υπάρχουν αρκετά παιχνίδια. Τα παιχνίδια με τις ομάδες της πρώτης εξάδας δυστυχώς εξαρτώνται από τον αντίπαλο περισσότερο».

Παπαθεοδώρου: «Σεβόμαστε αυτό που κάνουμε, ζητάμε το σεβασμό»

Ο ΠΑΟΚ νίκησε προβλήματα και Κολοσσό

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα