Φλωρίδης σε Τσίπρα: Προσπάθησε να πλακωθεί και μετά ήρθαν οι φάπες….

O πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φλωρίδης ανήρτησε σχόλιο για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Μύκονο αλλά και για τους διαλόγους που είχε στο νησί με παλιό του συμμαθητή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε μεταβεί στο νησί των Ανέμων και εκεί συνάντησε κατοίκους αλλά και εργαζομένους, ακούγοντας όλα όσα είχαν να του πουν. Επιπλέον ομως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε, τυχαία, με έναν παλιό του συμμαθητή από το Λύκειο, με τον οποίο θυμήθηκαν ιστορίες από την πενταήμερη στη Ρόδο, όπου πέταγαν καρέκλες στο πλοίο και τσακώνονταν με άλλα σχολεία. «Είχαμε πάει πενταήμερη στη Ρόδο και φεύγανε καρέκλες», θυμήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο παλιός του συμμαθητής πρόσθεσε: «Πλακωνόμασταν με όλα τα σχολεία, θυμάσαι;».

Με αφορμή αυτόν τον διάλογο, ο πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης έγραψε στο Twitter: «Ο Τσίπρας θυμήθηκε στη Μύκονο ότι πετούσε καρέκλες στην πενταήμερη. Και ότι «πλακώνονταν με όλα τα σχολεία». Συνέχισε να πετάει καρέκλες (στα κεφάλια μας) και όταν έγινε πρωθυπουργός. Και προσπάθησε να πλακωθεί με τις χώρες της ΕΕ. Μετά ήρθαν οι ευρωπαϊκές φάπες και η kolotoumba».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα