ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ “Βλάπτουν σοβαρά τη χώρα”

Νέα σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης έκανε σήμερα η Φώφη Γεννηματά. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ λίγο πριν μεταβεί στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς”, όπου υπήρχαν προγραμματισμένες συναντήσεις με την διοίκηση και το σωματείο εργαζομένων πήρε θέση στο αλαλούμ με το plan b που ανέλυσε ο Πάνος Καμένος στις ΗΠΑ. Από το γραφείο της κ. Γεννηματά μοιράστηκε δήλωση με την οποία η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ υποστηρίζει ότι το δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου βλάπτει σοβαρά τη χώρα.

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Γεννηματά είναι: “O συνεταιρισμός Τσίπρα – Καμμένου βλάπτει τη χώρα, την αξιοπιστία της και τα εθνικά της συμφέροντα. Είναι κατάντια, να φύγουν τώρα”.

Νέα επίθεση στα νοσοκομεία

Αργότερα η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Γ. Γεννηματάς”, όπου και συναντήθηκε με την Διοίκηση και τον σύλλογο των Εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Μόλις ολοκληρώθηκε η ενημέρωση από την διοίκηση, τους ιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τους εκπρόσωπους των εργαζομένων η κ. Γεννηματά επιτέθηκε εκ νέου στην κυβέρνηση, υποστηρίζοντας πως το ΕΣΥ έχει πέσει θύμα της ανικανότητας των κυβερνώντων.

Αναλυτικά η δήλωση είναι: “Η αξιοπρέπεια των Ελλήνων δοκιμάζεται στα νοσοκομεία  που καταρρέουν και η υπομονή εξαντλείται στην ανύπαρκτη πρωτοβάθμια. Το ΕΣΥ είναι θύμα της Κυβερνητικής ανικανότητας. Η ανθρωπιά δεν είναι το φόρτε τους. Εμείς θέλουμε, ξέρουμε και μπορούμε, Θα ξαναστήσουμε το ΕΣΥ. Είναι πρώτη προτεραιότητα”.

Ημερίδα υγείας

Ημερίδα διοργανώνει την Κυριακή το Κίνημα Αλλαγής με θέμα “Ποιοτική Υγεία για όλους-Ισχυρή Πρωτοβάθμια Φροντίδα”. Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Caravel και θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί, όπου μετά το άνοιγμα της εκδήλωσης από τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη, είναι προγραμματισμένη ομιλία της Φωφής Γεννηματά.

Ομιλητές της ημερίδας θα είναι οι Σωτήρης Ζώτος (Η χαμένη 4ετία στην Υγεία), Κώστας Μπαργιώτας (Θέσεις για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα), Γιάννης Τούντας (Προκλήσεις της νέας εποχής και νέες ανάγκες), Κυριάκος Σουλιώτης (Η στάση των πολιτών στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα), Λεωνίδας Γρηγοράκος (Καινοτομίες στην Υγεία).

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Φραγκίσκος Παρασύρης (γραμματέας του τομέα υγείας), ενώ θα παρέμβουν οι Γιώργος Μπουλμπασάκος (γραμματέας ΔΗΜ.ΑΡ.), ο Εκπρόσωπος της ΠΟΕΔΗΝ, ο Τάσος Χατζής (Εκπρόσωπος Παράταξης Γιατρών), η Όλγα Οικονόμου (Φαρμακοποιός) κι εκπρόσωπος των Νοσηλευτών.

Χαιρετισμό θα απευθύνει το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ και δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

 

 

Διαβάστε επίσης