Φωνάζει ο Άρης για την διαιτησία: «Η συμπεριφορά του μας δημιουργεί πολλές υποψίες»

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Κωνσταντίνου Τσέτσιλα εξέφρασε με ανακοίνωσή της έπειτα από τη λήξη του ματς στην Τρίπολη η ΠΑΕ Άρης.

Μπορεί οι Θεσσαλονικείς να επικράτησαν με 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, ωστόσο υπάρχουν αρκετά παράπονα τόσο για τον διαιτητή από τα Γρεβενά όσο και για τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
«Είναι προφανές ότι ο κ. Μπένετ δεν έχει καταλάβει ακόμη που βρίσκεται και εκτίθεται με τις επιλογές του.
Στην Τρίπολη σήμερα ο Άρης δεν κέρδισε μόνο τον αντίπαλό του, αλλά και τον Τσέτσιλα, που ήταν πρόθυμος να κάνει ό,τι χρειαζόταν για να μας στερήσει τη νίκη.
Δεν μπόρεσε όμως γιατί ο Άρης ήταν τόσο καλός που κέρδισε και την διαιτησία του. Μοίραζε επιλεκτικά κάρτες στους παίκτες της ομάδας μας, δεν είδε (ή έκανε πως δεν είδε…) περίπτωση πέναλτι υπέρ μας και γενικώς η συμπεριφορά του μας δημιουργεί πολλές υποψίες.
Χωρίς η διαιτησία του Τσέτσιλα να είναι η μοναδική αφορμή μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα κι ενώ βρισκόμαστε ακόμη στις αρχές.
Δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχτούμε άλλο διαιτησίες τύπου Τσέτσιλα… Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του τώρα που είναι νωρίς και πρωτίστως ο κ. Μπένετ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα