«Φορτωμένος» στο δολάριο, αλλά ασόβαρος και λαϊκιστής ο Δρακωτός με τον Παναθηναϊκό, περνάει για «αμερικανάκια» τον κόσμο του

Καλά, αυτός ο Δρακωτός είναι ιστορία της πλάκας. Όχι ότι δεν είναι φορτωμένος. Τίγκα στο δολάριο είναι. Πρόεδρος του ελληνοαμερικανικού εμπορικού επιμελητηρίου είναι. Και real estate και κρασιά κι από όλα έχει. Άλλο είναι το θέμα. Ότι αντί να συμπεριφερθεί σαν κανονικός μπίζνεσμαν, το’ ριξε στο συναισθηματικό.

Να στο κάνω σεντς. Άπαξ κι ενδιαφέρεσαι για τον Παναθηναϊκό και το ανακοινώνει σε εφημερίδα της Ομογένειας, πάει να πει ότι είσαι ανέκδοτο. Και τον περασμένο Οκτώβριο, πάλι τα ίδια έκανε. Πάλι επιστολές έστελνε στις εφημερίδες. Δεν γίνονται έτσι αυτά τα πράγματα, ρε.

Δηλαδή, αν ήθελε ο Δρακωτός ν’ αγοράσει κανένα ξενοδοχείο στην Πάρο, θα έστελνε στις εφημερίδες και κανένα CD με Γιάννη Πάριο, στην Πάρο και στη Νάξο, τον αέρα σου ν’ αλλάξω; Πλάκα κάνουμε τώρα;

Έτσι είναι. Ασόβαρα πράγματα είναι αυτά που κάνει ο Δρακωτός. Άπαξ και στέλνεις επιστολή κι αρχίζεις «Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος», είσαι γα πατσαβούρες. Πάει να πει ότι θέλεις να βάλεις στο κόλπο και τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Να πιέσει κι αυτός τον Αλαφούζο να πουλήσει.

Ο μίστερ Μάρκος πρέπει να έχει χρόνια να έρθει στην Ελλάδα. Πρέπει να τους πέρασε γι Αμερικανάκια τους βάζελους. Έτσι είναι. Άπαξ και βάζεις μέσα ότι ο Παναθηναϊκός κέρδισε 4-0 τον Ολυμπιακό το ’86, πάει να πεις ότι είσαι λαϊκιστής του κερατά και μικροπωλητής, μανάβης.

Οι κανονικοί μπιζναδόροι έχουν τον έναν και μοναδικό τρόπο να πλησιάσουν την μπίζνα τους. Τον αμερικάνικο. Πρώτα μ’ έναν διαμεσολαβητή. Κι αν ο μεσίτης πει ότι ενδιαφέρεται η άλλη πλευρά, το προχωράνε. Κι αν τα βρούνε, τα βρήκανε. Ούτε γράμματα κι επιστολές ούτε παπαριές, μίστερ Μάρκος.

Θα έρθει, λέει, στην Αθήνα να δώσει συνέντευξη Τύπου. Η, μπορεί να την κάνει διαδικτυακά. Μάλιστα. Θέατρο κανονικό. Εκβιαστικός είναι αυτός ο τρόπος. Χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος, πάει ο Δρακωτός και σου λέει, θέλω τον Παναθηναϊκό. Χωρίς να ρωτήσει αν τον δίνει ο άλλος.  Έτσι, τσαμπουκά, θέλω τον Παναθηναϊκό. Θα του άρεσε θα έβγαζε μία ανακοίνωση ο Αλαφούζος, ότι να τα μαζεύει από τα real estate του, γιατί θέλω να τα αγοράσω, επειδή δεν τα καταφέρνει καλά;

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα