Φορτώνουν την ανικανότητά τους στον Τζακ

Για την αδράνεια του Γραμμένου και την ανικανότητα των υπολοίπων να καταλήξουν, σε ένα κείμενο απάντηση στην επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Αυγενάκη, τους έφταιγε ο Φιλιππούσης

Από το Σάββατο προσπαθούσαν να βγάλουν άκρη στην ΕΠΟ με την επιστολή του Ολυμπιακού στον Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά μέχρι να κουνήσει ο Βαγγέλης Γραμμένος το ένα πόδι του, προφανώς είχε βρωμίσει το άλλο. Ίσως να έλειπε και για weekend ο Μάκης Γκαγκάτσης, οπότε ο συντονισμός των αντιδράσεων έγινε περίπλοκη υπόθεση.

Τη Δευτέρα, βέβαια, αποφάσισαν από την ΕΠΟ να δραστηριοποιηθούν πιο έντονα. Κάποια στιγμή ψάχθηκαν για να εκδώσουν ανακοίνωση. Έλεγε, ωστόσο, ο ένας το μακρύ του και ο άλλος το κοντό του. Οπότε, άκρη δεν έβρισκαν. Κάποια στιγμή ακούστηκε η φωνή του Περικλή Λασκαράκη. Προφανώς για να δείξει τις αρχηγικές τάσεις του.

«Τζάμπα συζητάμε», είπε. «Και να καταλήγαμε στην ανακοίνωση δεν μπορούμε να τη βγάλουμε διότι πήγε 1 η ώρα και έφυγε ο κύριος Φιλιππούσης», πρόσθεσε.

Με λίγα λόγια, για την αδράνεια του Γραμμένου και την ανικανότητα των υπολοίπων να καταλήξουν σε ένα κείμενο τούς έφταιγε ο Τζακ. Από το Σάββατο προσπαθούσαν να βγάλουν άκρη κι έπρεπε ο υπεύθυνος Επικοινωνίας να βρίσκεται σούζα Σάββατο και Κυριακή έως ότου κατέληγαν κάπου οι φωστήρες. Στο πάρκο Γουδή βρήκαν τη λύση στο πρόβλημα της (αν)επάρκειάς τους: φταίει η επικοινωνία. Κι επειδή δεν μπορούν να αλληλοκατηγορηθούν, παίζει και το ενδεχόμενο να τα βάλουν με τον Φιλιππούση.

Διαβάστε επίσης