Φωταγωγήθηκε η …Ασία! Θέλουν να διοργανώσουν πρωτάθλημα ενός γύρου!

Απίθανα σενάρια κυκλοφορούν για τα πρωταθλήματα της Super League 2, της Football League, της Γ΄  Εθνικής, αλλά και τα τοπικά των Ενώσεων.

Μέσα σ όλες τις μπούρδες που έχουν ακουστεί (διότι ουδεμία σοβαρή συζήτηση μπορεί να γίνει εν μέσω πανδημίας όταν είναι άγνωστο πότε θα αρθούν οι απαγορεύεις) οι ποδοσφαιροπαράγοντες διαδίδουν και ημερομηνίες…επιστροφής στην δράση για τα μικρά πρωταθλήματα, αλλά και το πως θα …γίνουν.

Ένα απ΄  αυτά τα σενάρια, λέει ότι επειδή οι ημερομηνίες δεν βγαίνουν πλέον, να καταργηθο΄ύν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ (…) και να μην γίνουν δύο γύροι σε ορισμένα πρωταθλήματα, όπως συμβαίνει, αλλά…ένας.!

Μ΄ άλλα λόγια να κριθούν άνοδοι και υποβιβασμοί ομάδων με συνοπτικές διαδικασίες!

Φοβερή ιδέα. Πανηγυρίζουν τα γραφεία στοιχημάτων στην Ασία με αυτά τα σενάρια που γράφονται δεξιά και αριστερά για τα μικρά πρωταθλήματα στην χώρα μας.

Το τελευταίο σενάριο λοιπόν το οποίο γράφτηκε σε ιστοσελίδες που καλύπτουν το ρεπορτάζ των μικρότερων ποδοσφαιρικών κατηγοριών  είναι να μην γίνουν πλέι οφ και πλέι άουτ στην Super League 2 και στην Football League, να γίνει πρωτάθλημα …ενός γύρου στην Γ΄  Εθνική και να παιχτούν τα τοπικά πρωταθλήματα από τον Φεβρουάριο και μετά, όσο παιχτούν…

Βάλτε να πάνε…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα