Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Αρνείται τις κατηγορίες ο 43χρονος που προφυλακίστηκε για εμπρησμό

Πίσω από τα κάγκελα  βρίσκεται ένας 43χρονος κατηγορούμενος για εμπρησμό στη Βαρυμπόμπη, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι είναι εθελοντής, ενώ τον κατηγορούν ότι τις έβαζε.

Σύμφωνα με καταθέσεις, ένας 43χρονος κινούταν ύποπτα στις φωτιές στη Βαρυμπόμπη, όμως υπάρχει μία  μαρτυρία, ενός δικηγόρου, ο οποίος αναφέρει πως ο 43χρονος τον βοηθούσε να σβήσει τις φωτιές.

Ο δικηγόρος του 43χρονου, Νίκος Λουκόπουλος, αναφέρθηκε στο χρονικό της σύλληψης.

«Ο εντολέας μου δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα στη ζωή του. Είναι φυσιολάτρης και φιλόζωος. Πήγε πραγματικά στην συγκεκριμένη περιοχή για να βοηθήσει. Πως μπλέχτηκε σε αυτή την ιστορία; Υπάρχει μία μαρτυρία ενός πληρώματος που καταγγέλλουν ότι είναι ύποπτος. Έχει προηγηθεί μαρτυρία κατοίκου Κρυονερίου που λέει για ύποπτη κίνηση μίας μπλε μοτοσικλέτας. Ενημερώνονται οι ομάδες του Κρυονερίου, χωρίς όμως να δώσουν παραπάνω λεπτομέρειες στην περιγραφή. Οι συγκεκριμένοι εθελοντές βλέποντας τον εντολέα μου να κινείται με μπλε μηχανάκι, τον σταμάτησαν και τον οδήγησαν στην ΟΠΚΕ».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «δεν αναγνώρισαν την μοτοσικλέτα ούτε τον εντολέα μου. Η ποινική δίωξη αυξήθηκε βεβιασμένα λόγω του κλίματος των ημερών».

Σύμφωνα με τον κ. Λουκόπουλο, κάτοικοι της Βαρυμπόμπης αθωώνουν τον 43χρονο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα