Φοβάται για προβοκάτσιες ο Αλαφούζος

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό το Σάββατο στο γήπεδο της Λεωφόρου και στο «πράσινο» στρατόπεδο υπάρχει «αναβρασμός» αφού ο κίνδυνος επεισοδίων (που θα φέρει και τιμωρία, άρα μία πολύ ανεπιθύμητη οικονομική ζημία στην ΠΑΕ) είναι πάντα ορατός σε ντέρμπι «αιωνίων».

Ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται πως προσέχει για να… έχει. Με δηλώσεις του στο «gazzetta.gr», ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» συνέστησε σε όλους τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στο γήπεδο να είναι πολύ προσεκτικοί.

«Εύχομαι στο ντέρμπι του Σαββάτου να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες κάθε Παναθηναϊκού. Από κει και πέρα, όλοι οι οπαδοί και οι φίλαθλοι μας να περιφρουρήσουν τον Παναθηναϊκό και την Λεωφόρο από ενδεχόμενες προβοκάτσιες που θα μπορούσαν να ζημιώσουν τον σύλλογο», ήταν τα λόγια του Γ. Αλαφούζου.

Ο φόβος για προβοκάτσια στον Παναθηναϊκό είναι ορατός λοιπόν, ωστόσο αν συμβεί οτιδήποτε είναι φυσιολογικό οι ευθύνες να ανήκουν στους γηπεδούχους, οι οποίοι θα πρέπει να προσέχουν, ειδικά με το τεταμένο κλίμα που έχει δημιουργηθεί από τις διοικήσεις των δύο συλλόγων.

Διαβάστε επίσης