Φόβος και τρόμος η Σερένιο στην Ιταλία

H Σερένιο αγωνίζεται στην Serie C1, αλλά δεν είναι γνωστή για τις επιδόσεις της στον αγωνιστικό χώρο. Εκτός αυτού όμως είναι…. διάσημη. Οι τηλεφωνικές συνομιλίες του πρόεδρου της, Ντάβιντε Έρμπα, που διέρρευσαν, σοκάρουν.

«Πρέπει να τους ξεσκίσουμε. Πρέπει να τους πλακώσουμε. Σκοτώστε τους. Πρέπει να νικήσουμε με κάθε τρόπο γιατί αλλιώς θα την πληρώσετε εσείς. Θα θυμώσω και ξέρετε ότι δεν πρέπει να γίνει αυτό. Εγώ δεν χάνω ποτέ! Γαμ@@@ τους», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η Σερένιο αποτελεί μια ομάδα για την οποία έχουν γίνει αρκετές καταγγελίες εναντίον της από άλλους συλλόγους, όταν φιλοξενούνται από αυτή. Κατηγορίες για ντου και ξύλο στα αποδυτήρια πριν την έναρξη του αγώνα και στο ημίχρονο, με την αστυνομία να είναι απούσα. Πρόσφατο παράδειγμα αυτό της Βίρτους Τσιζεράν, με τους ανθρώπους της να έχουν καταγγείλει πως έδειραν έναν ποδοσφαιριστή και έναν παράγοντά της στο ημίχρονο αγώνα! «Βγήκε με φορείο και χρειάστηκε 15 ράμματα. Τους έβλεπα να πανηγυρίζουν. Δεν πίστευα αυτά που έβλεπα», είχε αναφέρει ο πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας που είχε καταλάβει τη εστί… Σερένιο.

Την ίδια ώρα, εγείρει ερωτήματα το γεγονός πως από την Σερένιο πληρώνεται και δηλώνεται στις αποστολές της ομάδας ένας Μολδαβός πυγμάχος. Ποια είναι η δουλειά του στην ομάδα; Κανείς δεν γνωρίζει! Όσον αφορά τους οπαδούς, μία από τα ίδια. Έχουν πρωταγωνιστήσει σε αρκετά επεισόδια, ενώ πανηγυρίζουν στις κερκίδες όταν γίνεται ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα από ποδοσφαιριστή του συλλόγου.

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα