Πρόβλημα οι χαριεντισμοί γυναικών υπαλλήλων της ΕΠΟ; (Για Γραμμένο, Αναστασιάδη και όχι μόνο)

Ο Γραμμένος, ο Αναστασιάδης και οι χαριεντισμοί μεταξύ των υπαλλήλων

Μέχρι τον Ευάγγελο Γραμμένο έφτασε το θέμα με το… θέαμα που πρόσφεραν σε Έλληνες και Ιταλούς οι δύο γυναίκες υπάλληλοι της ΕΠΟ που χαριεντίζονταν στην αίθουσα των VIP του ΟΑΚΑ, στο παιγνίδι με την Ιταλία.

Εκεί που τα είχε χύμα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, του ήρθαν και τσουβαλάτα.

Στον Γραμμένο διατυπώθηκαν παράπονα και από στελέχη της ΕΠΟ, με το επιχείρημα ότι τέτοιες εικόνες και συμπεριφορές εκθέτουν τους πάντες. «Δεν μπορούν να χαριεντίζονται έτσι μπροστά σε όλο τον κόσμο», ήταν μία από τις φράσεις που ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια των παραπόνων για τις δύο υπαλλήλους. Φυσικά ο Ευάγγελος δεν μπορούσε να κάνει κάτι διότι δεν υπέπεσαν στην αντίληψή του όσα του μετέφεραν.

Αλλά ούτως ή άλλως εκείνον τον ένοιαζε περισσότερο η εικόνα της Εθνικής κόντρα στην Ιταλία και το ματς με την Αρμενία, διότι μπορεί να χαθεί το τρένο της πρόκρισης αρκετά νωρίς, και τότε θα βρεθεί απολογούμενος ακόμα και στους στενούς συνεργάτες του για την επιλογή του Άγγελου Αναστασιάδη.

Ο Γραμμένος μίλησε και την Κυριακή με τον 66χρονο τεχνικό, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι η κατάσταση είναι απολύτως ελεγχόμενη και ότι η κριτική των ΜΜΕ είναι υπερβολική.

Τα ίδια λόγια που χρησιμοποίησε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ όταν του παραπονέθηκαν για τους χαριεντισμούς…

Φοβούνται στην ΕΠΟ οι γυναίκες μην τους βγει το όνομα

Ούτε «καλημέρα» δεν λένε στην ΕΠΟ οι γυναίκες υπάλληλοι μετά  το σούσουρο που προκλήθηκε το Σαββατόβραδο εξαιτίας της διαχυτικότητας μεταξύ δύο συναδέλφων στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ.

Το θέμα εξελίχθηκε σε βασικό θέμα συζήτησης στα γραφεία της Ομοσπονδίας, και από το πρωί της Δευτέρας δημιούργησε χάσμα ανάμεσα στις γυναίκες.

Η μία απέφευγε την άλλη, επειδή δεν γνώριζε ποιες πρωταγωνίστησαν στο τρυφερό ενσταντανέ, και όπως ειπώθηκε σε άνδρα υπάλληλο «δεν θέλει και πολύ να μας βγει το όνομα αφού δεν ξέρουμε ποιες ήταν».

Και φυσικά το κουτσομπολιό και οι εικασίες δίνουν και παίρνουν μέσα από συζητήσεις μεταξύ γυναικών και ανδρών στους διαδρόμους και στα προσωπικά γραφεία.

Η ατμόσφαιρα στις εγκαταστάσεις της ΕΠΟ, λοιπόν, είναι βαριά και πολλοί θεωρούν ότι όσο δημιουργούνται διάφορα περιστατικά, τόσο θα μεγαλώνει το χάσμα μεταξύ υπαλλήλων, στελεχών και παραγόντων.

Κι αυτό προκαλεί σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα και στην ομαλή λειτουργία. Κάτι που έχουν αντιληφθεί τα τελευταία 24ωρα και κάποιοι σύμβουλοι, αλλά τους προέκυψε το θέμα με τον Άγγελο Αναστασιάδη και έτσι όλα τα άλλα ζητήματα πέρασαν σε δεύτερο πλάνο.

Διαβάστε επίσης