Φουλ επίθεση στην Ειρήνη Μαρούπα από τον ΠΑΟΚ

Φουλ επίθεση εναντίον της Ειρήνης Μαρούπα εξαπέλυσε ο ΠΑΟΚ που έχει καταθέσει μηνύσεις και αγωγές εναντίον της. Ο δικέφαλος του βορρά επισημαίνει ωστόσο ότι υπήρξε Υπουργική υπόσχεση για εκλογή του μέλους της ΕΕΑ στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δεν έκανε αποδεκτή την ανάκληση των χαρακτηρισμών του μέλους της ΕΕΑ, για τα όσα είχε υποστηρίξει μετά την αθωωτική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για τον «δικέφαλο του Βορρά.

Η δημόσια ανάρτηση στο προφίλ της κ. Μαρούπα στο Facebook δεν έπεισε τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, που ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι γι’ αυτούς «η υπόθεση μόλις άρχισε».

«Η σημερινή ανάρτηση της κας Μαρούπα είναι μια απέλπιδα προσπάθεια να προφυλαχθεί από τις αγωγές και τις μηνύσεις που έγιναν. Αφού η χθεσινή της προσπάθεια για συμβιβασμό με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έπεσε στο κενό. Για εμάς η υπόθεση άρχισε τώρα.

Η κυρία Μαρούπα ας βρει το δίκιο της στον υφυπουργό της, που της εγγυήθηκε θέση στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ!!! Τόσο κοστολογήθηκαν οι υπηρεσίες της, ενώ εκείνη διεκδικούσε την… προεδρία!

Όσο για τους κονδυλοφόρους του Πειραιά, που θα την ακολουθήσουν στις δικαστικές αίθουσες, ας εξηγήσουν στο κοινό που τους απέμεινε γιατί η ομάδα τους παράτησε την υπόθεση και δεν κυνήγησε στο CAS την δικαίωση. Τα υπόλοιπα στις αγωγές και τις μηνύσεις που κατατέθηκαν…» λένε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα