Φουρνιστά ή κατεψυγμένα μπαλάκια; Την κλήρωση να κάνουν 4 διεθνείς κι όχι ο Γαβριηλίδης

Βγήκαν οι τέσσερις του κυπέλλου. ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΣ, Ολυμπιακός. Η κλήρωση, στις 19 Μαρτίου. Με μπαλάκια ή ηλεκτρονικά θα γίνει η κλήρωση; Άλλα ντράβαλα για τον γίγαντα τον Γαβριηλίδη. Πάλι θα τ’ ακούσει ο άνθρωπος, όπως την προηγούμενη φορά. Ό,τι και να βγει, ο Γαβριηλίδης θα φταίει.

Την προηγούμενη φορά ο Καραπαπάς είχε μαντέψει ότι θα βγει Άρης – Ολυμπιακός. Τώρα γιατί να μην κάνει το ίδιο δηλαδή. Άπαξ, σου λέει κι έχεις να κάνεις με τον Γαβριηλίδη στην κλήρωση, αποκλείεται να πέσει με τον ΠΑΣ ο Ολυμπιακός. Με την ΑΕΚ θα πέσει.

Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, βέβαια. Κι η ΕΠΟ, ο Βαγγέλης Γραμμένος και ο Γαβριηλίδης είναι υποχρεωμένοι να υπερασπίσουν τον θεσμό. Να τους λένε ότι μερικά μπαλάκια ήταν φουρνιστά για να πάρουν θερμοκρασία και άλλα στην κατάψυξη.

Γι αυτό και είναι μεγάλη ευκαιρία για τον Γραμμένο και τον Γαβριηλίδη, να φύγουν από την ΕΠΟ, χωρίς γκρίνιες και εξυγιαντικά κόλπα. Αν έχει βγει η Αθήνα από το lockdown μέχρι τότε, να φωνάξουν κόσμο στην κλήρωση. Να τα πιάσουνε τα μπαλάκια. Να δούνε αν είναι ζεστά ή παγωμένα.

Ή, να την κάνει ένας διεθνής παίκτης. Να δοθεί και κύρος. Και να είναι μέσα ένας του ΠΑOK, ένας τη ΑΕΚ, ένας του ΠΑΣ κι ένας του Ολυμπιακού. Κι ο Φαν΄τ Σιπ. Το κάνεις αυτό και δεν μιλάει κανένας.

Κι όχι να λέει ο καθένας ότι είναι η τελευταία προσφορά της εξυγίανσης στον ΠΑΟΚ, να τον βάλει να παίξει με τον ΠΑΣ.

Αν κι εδώ που τα λέμε, ποιος μπορεί να τον βάλει από κάτω τον ΠΑΣ, ρε, πλάκα κάνουμε τώρα; Με γκολ – φάουλ τον κέρδισε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και δυο πεναλτάκια κανονικά στο Περιστέρι. Η ΑΕΚ έχασε 0-2 κι ο Ολυμπιακός έφτυσε αίμα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα