Φράγμα που έχει ολοκληρωθεί εξήγγειλε ο Τσίπρας (videos)

Άφωνο άφησε το κοινό που τον παρακολουθούσε στην Τρίπολη ο πρωθυπουργός. Με το μυαλό ίσως στον ανασχηματισμό, εξήγγειλε το φράγμα Φιλιατρινού Μεσσηνίας. Το όποιο όχι μόνο ξεκίνησε το 2009 αλλά πέρυσι ολοκληρώθηκε!  Διαβάζουμε στο filiatranews.blogspot.gr: «Το Φιλιατρινό φράγμα επισκέφθηκε χθες ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας με την ευκαιρία της ολοκλκήρωσης ασφαλτόστρωσης του Δρόμου αλλά ,και να ενημερωθεί και για την πορεία των έργων από την ανάδοχο εταιρία.

Η κατασκευή του έχει ολοκληρωθεί και απομένει να κλείσουν οι ταμιευτήρες αφού πρωτίστως πληρωθεί το έργο.

Ο κ. Κατσίβελας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία του έργου και χαρακτήρισε πολύ σημαντική αυτήν την εξέλιξη καθώς πρόκειται για ένα εξαιρετικό έργο.

Αναμένουμε να ολοκληρωθούν και οι μελέτες για την δημοπράτηση των δικτύων ώστε να αρχίσουμε σιγά σιγά μέσα στο καλοκαίρι να κλείνουμε τους ταμιευτήρες για να συλλέγεται το νερό. Η σύμβαση για το φράγμα υπεγράφη το 2009.

Ο πρωθυπουργός έκανε πάλι το θαύμα του. Εξήγγειλε την «κατασκευή του φράγματος Φιλιατρινού Μεσσηνίας». Μόνο που το φράγμα… έχει ήδη ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ.http://filiatranews.blogspot.gr/2017/06/best-tv.htmlΗ σύμβαση για το φράγμα υπεγράφη το 2009. http://www.naftemporiki.gr/finance/story/247599/messinia-ypegrafi-i-sumbasi-gia-tin-kataskeui-tou-filiatrinou-fragmatosΤο έργο ολοκληρώθηκε πέρυσι το καλοκαίρι. http://filiatranews.blogspot.gr/2017/04/blog-post_13.htmlΑΣ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΚΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ… ΤΟ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΙ. Είναι κρίμα.

Posted by Δημήτρης Αλικάκος on Mittwoch, 28. Februar 2018

 

Διαβάστε επίσης