Φρίκη: 69χρονος πυροβόλησε 11 φορές την κόρη του στο κεφάλι

Αποτρόπαιο έγκλημα στην Τουρκία

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα φέρεται να έχει διαπράξει ένας πατέρας στην Τουρκία, οποίος σκότωσε την κόρη του ρίχνοντας το αυτοκίνητό της εκτός δρόμου, προτού την πυροβολήσει 20 φορές στο κεφάλι και το σώμα, επειδή αρνούνταν να του πει πού ήταν η πρώην σύζυγός του.

Ο 69χρονος Μουσταφά Αλί Γιλμάζ έπεσε στο αυτοκίνητο της κόρης του στο Μπαλικεσίρ της Τουρκίας, την έσυρε έξω από το όχημά της και ζήτησε να μάθει πού ήταν η μητέρα της. Η 28χρονη Γκουλνούρ Γιλμάζ, γιατρός στο επάγγελμα, αρνήθηκε να απαντήσει στον πατέρα της, ο οποίος, στη συνέχεια, φέρεται να την πυροβόλησε θανάσιμα.

Η 28χρονη Γκουλνούρ Γιλμάζ

Την παρακολουθούσε μέχρι να την δολοφονήσει

Η Γκουλνούρ ταξίδευε από το Μπαλικεσίτ στην Αντάλια για να προετοιμαστεί για κάτι εξετάσεις μαζί με φίλους της, στις 27 Ιουνίου 2019. Ο πατέρας της την ακολούθησε με το αυτοκίνητό του, αφού έβαλε μια συσκευή GPS στο δικό της όχημα και φέρεται να έπεσε επάνω στο δικό της, βγάζοντάς την εκτός δρόμου. Στην συνέχεια, ο Γιλμάζ την έσυρε έξω από το αυτοκίνητο, ζητώντας να μάθει πού ήταν η μητέρα της. Αλλά όταν η Γκουλνούρ αρνήθηκε να του πει, την πυροβόλησε με 20 σφαίρες, 11 από αυτές στο κεφάλι της, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. Ο πατέρας έφυγε από την σκηνή με τα πόδια, αλλά σύντομα συνελήφθη από τοπικές αστυνομικές ομάδες με το όπλο στην κατοχή του. Τώρα, είναι αντιμέτωπος με ισόβια κάθειρξη εάν καταδικαστεί για φόνο. Εν τω μεταξύ όπως έγινε γνωστό, η μητέρα του θύματος, Γκουντέν Γιλμάζ χώρισε από τον δράστη τον Ιανουάριο του 2020.

Πάντως, κατά την χθεσινή ακροαματική διαδικασία στο Ανώτατο Ποινικό Δικαστήριο, ο Γιλμάζ ισχυρίστηκε ότι είναι ψυχικά ασταθής. Το δικαστήριο έχει αναβάλει την απόφαση, προκειμένου να βγει η ψυχολογική αξιολόγηση του εναγομένου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα