Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Τούρκος είχε φυλακίσει 33χρονη και την βίαζε συστηματικά

Ο άνδρας – τέρας ασελγούσε και στο μόλις 4 ετών παιδί της

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση στη Θεσσαλονίκη με έναν άνδρα – διακινητή ο οποίος είχε φυλακίσει μία 33χρονη Ιρακινή και να την βιάζει συστηματικά, ενώ ασελγούσε και στο ανήλικο παιδί της. Ο άνδρας συνελήφθη και θα οδηγηθεί με βαριές κατηγορίες ενώπιον του ανακριτή.

Συγκεκριμένα, ένας τουρκικής καταγωγής άνδρας κατηγορείται ότι την κρατούσε δίχως τη θέλησή της και ότι την βίαζε συστηματικά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες επιχειρούσε και ασελγείς πράξεις σε βάρος του 4χρονου γιου της. Σημειώνεται, ότι η υπόθεση εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ο 34χρονος δράστης συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη τις πρώτες πρωινές ώρας της Δευτέρας (03/05) και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για:

εμπορία ανθρώπων

βιασμό

απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη

κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια

διευκόλυνση εισόδου πολιτών τρίτης χώρας

Την κρατούσε σε διαμέρισμα δίχως τη θέλησή της

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η ίδια η γυναίκα ο Τούρκος τον περασμένο Μάρτιο μετέφερε την ίδια και τα δύο ανήλικα παιδιά της από την Τουρκία στη χώρα μας. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, ο κατηγορούμενος την κρατούσε δίχως της θέλησή της σε διαμέρισμα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Βόλβης.

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να παραπεμφθεί σε τακτικό ανακριτή για να απολογηθεί, ενώ η γυναίκα και τα παιδιά μεταφέρθηκαν σε ξενώνα του διεθνούς οργανισμού μετανάστευσης.

 

Διαβάστε επίσης