Φρίκη στην Κάρυστο: Άγρια ζώα κατασπάραξαν ηλικιωμένη

Με ένα φρικτό περιστατικό ήρθαν αντιμέτωποι οι αστυνομικοί από το ΑΤ Καρύστου, όταν εντόπισαν τα ακρωτηριασμένα μέλη μίας ηλικιωμένης, η οποία είχε φαγωθεί από άγρια ζώα.

Η 81χρονη δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες 20 μέρες.

Κάτοικοι της περιοχής «Λάλα» της Καρύστου, ζήτησαν τη συνδρομή της αστυνομίας και τότε αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι της ηλικιωμένης.

Εκεί τους περίμενε ένα απίστευτα φρικτό θέαμα. Εντόπισαν τα ακρωτηριασμένα πόδια της γυναίκας, αλλά το υπόλοιπο σώμα δεν υπήρχε πουθενά. Τα άκρα της ηλικιωμένης βρίσκονταν σε προχωρημένη σήψη.

Από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η γυναίκα πέθανε – από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία – και στη συνέχεια έγινε βορά σαρκοβόρων ζώων.

Σύμφωνα με το lamiareport, σε πολύ κοντινή απόσταση βρέθηκαν νεκρά δυο πρόβατα και δέκα κοτόπουλα, καθώς και άλλα ζωντανά ζώα (σκυλιά, πρόβατα κ.ά.) που φρόντιζε η ηλικιωμένη και έδειχναν υποσιτισμένα.

Παρά τις εκτεταμένες έρευνες, οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν μέλη της σορού της άτυχης γυναίκας.

Η αστυνομία αναμένει τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA προκειμένου να επιβεβαιώσει ότι τα ακρωτηριασμένα μέλη ανήκουν στη γυναίκα. Προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Καρύστου.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα