Φρικτό τέλος για διάσημη Ρωσίδα

Δύο σφαίρες στο στήθος -πιθανότατα αποτέλεσμα οργανωμένου σχεδίου, όπως εικάζει η αστυνομία- έκοψαν το νήμα της ζωής της χορεύτριας Ναταλία Πρόνινα.

Η 30χρονη, με βραβεία και διακρίσεις σε διεθνής διαγωνισμούς, δέχθηκε δύο πυροβολισμούς από άγνωστο την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της, με την υπόθεσή της να δημιουργεί πολλά ερωτηματικά στις αρχές.

Όπως σχολίασε ο κοντινός της κύκλος, η Πρόνινα δεν είχε εχθρούς, ωστόσο η αστυνομία έχει χαρακτηρίσει την υπόθεση «ύποπτη» και θεωρεί πως υπάρχουν άλλα κίνητρα πίσω από αυτή.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην αστυνομία θεωρούν πως είχε μυστική σχέση με πολιτικό της χώρας και όταν αυτή έγινε γνωστή στην οικογένειά του, εκείνη άρχισε να δέχεται απειλές από την σύζυγό του.

Παράλληλα υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν πως είχε δημιουργήσει τη δική της χορευτική ομάδα που συμμετείχε σε VIP πάρτι ενώ μέχρι και την πανδημία, ταξίδευε πολύ συχνά για να παραβρεθεί σε εκδηλώσεις.

Ο δολοφόνος που είχε καλυμμένα όλα του τα χαρακτηριστικά, την πυροβόλησε δύο φορές εξ επαφής, με τις κάμερες που κάλυπταν το σημείο να μην μπορούν να βοηθήσουν καθώς φαίνεται μόνο η σκιά του.

Η Ναταλία Πρόνινα διακομίστηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αλλά πέθανε δύο ώρες μετά την επίθεση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα