Γ’ Εθνική: «Το 80% των προέδρων δε θέλει έναρξη»

Μπορεί οι ποδοσφαιριστές στην Γ΄  Εθνική να θέλουν και να ζητούν επιτακτικά την επανεκκίνηση της κατηγορίας, ωστόσο δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι και οι παράγοντες επιθυμούν το ίδιο…

Αποτελεί κοινή παραδοχή (και εκφράστηκε και μέσω δηλώσεων από τον πρόεδρο του Αετού Οφρυνίου, Νίκου Λαμπ΄ίδη στον ραδιοφωνικό σταθμ΄ό  Focus 103,6 FM) είναι ότι οι περισσότεροι παράγοντες είναι αντίθετοι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο για οικονομικούς λόγους.

Συνοπτικά, ως τέτοιοι αναφέρονται οι εξής:

  • “Το 80% των προέδρων της Γ΄ Εθνικής, δεν θέλουν να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, δεν θέλουν και δεν έχουν να δώσουν χρήματα για παίκτες, τεστ κορονοϊού, διαιτησίες, μετακινήσεις. Δεν θέλουν! Κάναμε μια συγκέντρωση στην Καβάλα και συγκεντρώθηκαν οι πρόεδροι της Γ’ εθνικής του πρώτου ομίλου, φτιάξαμε και ένα viber για μεταξύ μας επικοινωνία, αλλά όταν τους ρώτησα μέσω αυτής της σύνδεσης εάν θέλουν να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα και θα πρέπει να πιέσουμε, απάντησαν θετικά μόνο ο Ηρακλής, το Παραλίμνιο και ο Μ. Αλέξανδρος Ορφανίου, κανέναν άλλο δεν θυμάμαι. Αυτό συμβαίνει σε όλους τους προέδρους όλων των ομίλων”.
  • “Σταμάτησαν τα πρωταθλήματα κάτω από την πρώτη κατηγορία, αλλά δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι για ποιο λόγο. Βλέπω τα παιδιά μας που συνωστίζονται στο λεωφορείο για να πάνε στο σχολείο, είναι το ένα πάνω στο άλλο και 22 άτομα δεν μπορούν να μπουν σε έξι στρέμματα και να τρέχουν. Τι αποφάσεις είναι αυτές; όσοι ζουν από το ποδόσφαιρο είναι τελειωμένοι, υπάρχουν οικογένειες προπονητών, παικτών, μασέρ, που πεινάνε πλέον, έχοντας τόσο καιρό χωρίς δουλειά. Κάτι πρέπει να κάνουν”.
  • “Ξέρετε πόσο στοιχίζει ένα παιχνίδι εντός έδρας; Περίπου 1.500 ευρώ, με τα τεστ που θα πρέπει να κάνουμε και τη διαιτησία, τα φαγητά. Το ίδιο πάνω-κάτω στοιχίζει και ένα εκτός έδρας, με το πούλμαν της αποστολής. Άρα, έξι χιλιάδες το μήνα περίπου. Ποιος πρόεδρος μπορεί να δίνει αυτά από την τσέπη του, αφού δεν έχουμε εισιτήρια και πόρους από διαφημιστικές ταμπέλες; Κανένας! Γι αυτό και δεν βλέπω να πιέζουν για να αρχίσει το πρωτάθλημα. Εμείς δώσαμε 60.000 στην αρχή της προετοιμασίας και των πρώτων αγώνων, δεν θα τα πάρουμε ποτέ πίσω”
  • “Θέλουμε να γίνουν εκλογές στην ΕΠΟ, να έχουμε διοίκηση, να μην είναι όλα στον αέρα, γιατί τώρα δεν ξέρουμε πού να απευθυνθούμε. Πάρτε τηλέφωνο στην ΕΠΟ και προσπαθήστε να βρείτε άκρη. δεν θα βρείτε ποτέ, δεν ξέρουν τι να μας πουν…”
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα