Γ. Καραμάν: «Η Τράμπζονσπορ έχει απλά προβάδισμα κόντρα στην ΑΕΚ»

Η νίκη 3-1 σε βάρος της ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα στο ΟΑΚΑ, έχει δημιουργήσει προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση στην Τράμπζονσπορ, όπως δήλωσε ο προπονητής των Τούρκων, Γιουνάλ Καραμάν. Ωστόσο οι γηπεδούχοι εμφανίζονται προσγειωμένοι ειδικά μετά την αλλαγή προπονητή στην «Ένωση»

Ο Γιουνάλ Καραμάν, τόνισε χαρακτηριστικά ότι:

«Όντως έχουμε πάρει ένα προβάδισμα και βάσει αυτού προετοιμαστήκαμε με καλή ψυχολογία, ειδικότερα για την περίοδο που είμαστε. Ωστόσο, είναι μόνο ένα πλεονέκτημα. Όπως τους νικήσαμε εκεί, έτσι μπορούν να μας νικήσουν κι εκείνοι εδώ. Προετοιμαζόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα. Είμαστε προσγειωμένοι. Ναι, έχουμε δυσκολίες, αλλά οι παίκτες μου έχουν ανταπεξέλθει σε δύσκολες καταστάσεις από την περασμένη σεζόν και μας έχουν φτάσει έως εδώ. Όποιος και να παίξει θα έχει την ίδια σοβαρότητα και πειθαρχία. Έχουμε προβάδισμα, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι».

Για την αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ: «Δεν είναι δυνατόν για μας να καταλάβουμε την αλλαγή στη δική τους ψυχολογία. Πιθανότατα θα υπάρχουν διαφορές στην ενότητά τους, καθώς το ίδιο συμβαίνει σε όλες τις χώρες. Είναι το απόλυτα φυσιολογικό να συμβεί αυτό. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο και προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Οπότε θα δούμε αύριο, αν αυτή η αλλαγή είναι καλή ή κακή για αυτούς. Πιστεύω αν βάλουμε μπροστά την εμπειρία μας, τότε θα προκριθούμε, έχοντας και τη βοήθεια των οπαδών μας».

 

Κωστένογλου: «Δεν είναι τυπική διαδικασία, μπορούμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα»

Διαβάστε επίσης