Γ. Κωτσός: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει διαζύγιο με την πραγματικότητα»

Η τοποθέτηση του βουλευτή Καρδίτσας της Ν.Δ. στην πρόσφατη κοινοβουλευτική συζήτηση για το νομοσχέδιο του ΥΠ.ΕΣ. σχετικά με την τηλεργασία στο Δημόσιο

Ολιγόλεπτη αλλά μεστή ήταν η τοποθέτηση του βουλευτή Καρδίτσας της Ν.Δ., Γιώργου Κωτσού, στην προ ημερών κοινοβουλευτική συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών, αναφορικά με το θεσμικό πλαίσιο τηλεργασίας και για διατάξεις για το ανθρώπινο δυναμικό του δημοσίου τομέα.

Ξεκινώντας την ομιλία του, ο κ. Κωτσός υπογράμμισε ότι το επίμαχο νομοσχέδιο ρυθμίζει «αυτονόητα πράγματα» που η ανάγκη διευθέτησής τους επιταχύνθηκε εξαιτίας της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης, συμπληρώνοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει διαζύγιο με την πραγματικότητα».

Σύμφωνα με τον «γαλάζιο» βουλευτή η τηλεργασία έστω κι αν εισέβαλε απότομα, ίσως και απροετοίμαστα, στην ελληνική πανδημική καθημερινότητα, εντούτοις λειτούργησε αποτελεσματικά και τώρα το ΥΠ.ΕΣ. έρχεται να το εντάξει στην κανονικότητα της επόμενης ημέρας.

Ακόμη και γι αυτά τα αυτονόητα, όμως, οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης φαίνεται να έχουν πάρει –σύμφωνα με τον βουλευτή Καρδίτσας– διαζύγιο και με τις έννοιες της αλλαγής, της μετεξέλιξης, της μεταρρύθμισης.

Ιδού τι είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Κωτσός:

«Η ίδια η φύση» συμπλήρωσε ο κ. Κωτσός «καταδικάζει σε αφανισμό όλα εκείνα τα είδη που δε μπορούν να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα και απ’ ότι φαίνεται μάλλον είστε είδος προς πολιτική εξαφάνιση, γιατί δε μπορείτε να προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα, δε μπορείτε να ακολουθήσετε τις εξελίξεις, δε μπορείτε να είστε καινοτόμοι, δε μπορείτε να είστε πρωτοπόροι. Έχετε γίνει οπισθοδρομικοί, έχετε γίνει κάτι παραπάνω από συντηρητικοί».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα