Γαλανόπουλος: «Πάμε για τους τρεις βαθμούς στη Λάρισα»

Σύνθημα νίκης της ΑΕΚ επί της ΑΕΛ στέλνει ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος μίλησε και για την παρθενική του κλήση στην Εθνική.

Αφού αναφέρθηκε -μέσω της Nova- στον κακό αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο της Λάρισας, ο Γαλανόπουλος τόνισε: «Δεν θα ψάξουμε για δικαιολογίες, είμαστε ΑΕΚ, πρέπει να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Αναλυτικά μίλησε για:

-την κλήση στην Εθνική: «Είναι η πρώτη μου κλήση για επίσημα παιχνίδια, είμαι πολύ χαρούμενος και περίμενα πολύ καιρό γι’ αυτό. Είναι μία μεταβατική περίοδος για την Εθνική, χαίρομαι που με επέλεξε ο προπονητής, για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να βρίσκομαι στις κλήσεις. Χαίρομαι που θα συναντήσω ξανά τον Λαμπρόπουλο και τον Μπακασέτα, που περάσαμε μαζί πολύ όμορφες στιγμές».

-την ΑΕΛ και που θα κριθεί το ματς: «Ξέρουμε ότι θα κατέβει να παίξει δυνατά σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, δεν έχουμε κερδίσει εκεί τα δύο προηγούμενα χρόνια, θα κριθεί στις μονομαχίες, σε κάποια στημένη φάση, ίσως και στην τύχη. Η ΑΕΛ είναι πολύ βελτιωμένη στην επίθεση με τον Ουάρντα, ένας παίκτης που είναι λίγο άναρχος αλλά είναι μέσα στις φάσεις. Δεν θα ψάξουμε για δικαιολογίες, είμαστε ΑΕΚ, πρέπει να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο θα είναι δύσκολο να μας διασπάσουν με κάθετο ποδόσφαιρο, όλα θα κριθούν στις δεύτερες μπαλιές , στη δύναμη, το πάθος, την ενέργεια και τη θέληση».

-τη συνεργασία του με τον Σιμόες και τους άλλους μέσους: «Είναι καθοριστικός ο ρόλος του γιατί ξέρεις ότι θα είναι η κολόνα στο κέντρο, δεν θα είναι ποτέ εκτεθειμένη η άμυνα. Με τον Σιμόες έχω συνεργαστεί περισσότερο, ο κάθε συμπαίκτης μου όμως είναι διαφορετικός, εξαρτάται με τις συνθήκες του κάθε αγώνα. Τι μου αρέσει εμένα περισσότερο; Ας μείνουμε στο ότι μου αρέσει να παίζω».

Διαβάστε επίσης