Γαλάζιος δήμαρχος κατά Πατούλη, διότι…

Σε μια καταγγελία η οποία εφόσον επαληθευτεί ολοκληρωτικά, ενδεχομένως να αλλάξει το προεκλογικό σκηνικό, προχώρησε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα ο δήμαρχος Μαρκοπούλου και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ανατ. Αττικής, Σωτήρης Μεθενίτης.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο δήμαρχος κατηγόρησε τον υποψήφιο περιφερειάρχη και πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη για κατασπατάληση του 50%, περίπου, των ταμειακών αποθεμάτων της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, μέσα στα τέσσερα χρόνια της θητείας του, ως προέδρου, σε αυτήν.

Σε δηλώσεις του σε βίντεο που ανάρτησε στο προφίλ του στο facebook, ο κ. Μεθενίτης υποστήριξε ότι «το 2013, που ήταν η τελευταία χρονιά που ασκούσε διοίκηση ο τότε δήμαρχος Καλλιθέας κ. Ασκούνης άφησε ένα θετικό πλεόνασμα στην ΚΕΔΕ, κάνοντας μια σωστή και χρηστή διαχείριση του δημόσιου χρήματος, 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Το 2015 που είναι η πρώτη ολόκληρη χρονιά που ασκεί διοίκηση ο κ. Πατούλης, καταφέρνει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ του κ. Ασκούνη να τα κάνει έλλειμμα της τάξης του 1,8 εκατομμυρίων ευρώ. Το 2016, τη δεύτερη χρονιά που άσκησε διοίκηση ο κ. Πατούλης, το ταμειακό έλλειμμα που υπήρξε, η μείωση για την ακρίβεια των ταμειακών διαθεσίμων, έφθασε τα 3 εκατομμύρια 105 χιλιάδες ευρώ. Μιλάμε δηλαδή για 5 εκατομμύρια ευρώ μείωση των ταμειακών διαθεσίμων μέσα σε μόλις δύο χρόνια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης