Γαλλίδα χρυσή Ολυμπιονίκης, ανήρτησε φωτό με τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον προπονητή της

Η Μαργκό Πινό, καταγγέλλει άγριο ξυλοδαρμό από τον σύντροφο και προπονητή της, Αλέν Σμιτ

Η Γαλλίδα χρυσή Ολυμπιονίκης του τζούντο, Μαργκό Πινό, καταγγέλλει άγριο ξυλοδαρμό από τον σύντροφο και προπονητή της, δημοσιεύοντας μάλιστα στα κοινωνικά δίκτυα μια χαρακτηριστική φωτογραφία με την ίδια κακοποιημένη.

Η 27χρονη τζουντόκα κατήγγειλε ότι ο άλλοτε πρωταθλητής, Αλέν Σμιτ, την τραυμάτισε σοβαρά την περασμένη Κυριακή μέσα στο σπίτι της.

«Με έβρισε, με γρονθοκόπησε, χτύπησε το κεφάλι μου στο πάτωμα αρκετές φορές, και στο τέλος με στραγγάλισε», ανέφερε στον λογαριασμό της στο facebook.

Στη συνέχεια, η Πινό κατέφυγε στο σπίτι των γονιών της και κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές. Ο σύντροφος και προπονητής της συνελήφθη, όμως το δικαστήριο τον απάλλαξε από τις κατηγορίες.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης εξοργίστηκε και ανέφερε: «Τι αξία έχει η συκοφαντική υπεράσπισή τους απέναντι στις πληγές μου και το αίμα που χύθηκε στο πάτωμα του σπιτιού μου; Τι χρειαζόταν; Ισως να πεθάνω, τελικά; Πιθανότατα το τζούντο ήταν αυτό που με έσωσε. Η σκέψη μου όμως είναι σε εκείνες που δεν μπορούν να πουν το ίδιο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα