Γαβαλάς για Πολάκη: «Φτάνει πια με τον Ποπο-Λάκη! Να τελειώσει αυτή η μαγκιά!» (βίντεο)

Τα είπε όλα έξω από τα δόντια ο Λάκης της καρδιάς μας

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο γνωστός επιχειρηματίας και βασιλιάς της κοσμικής ζωής και του στιλ, Λάκης Γαβαλάς, μίλησε για όλα χωρίς να μασάει τα λόγια του καθόλου.

Για τις συνθήκες μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού -αφού στο παρελθόν είχε καταδικαστεί και ο ίδιος σε φυλάκιση για οικονομικά εγκλήματα- για τα συμβόλαια θανάτου πίσω από τα κάγκελα, αλλά και για τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.

«Το έχω βιώσει και δίνω κουράγιο στους φυλακισμένους. Είτε είναι στο Μεταγωγών στον Κορυδαλλό είτε στα κελιά του Κορυδαλλού. Έχω βιώσει και τις δύο αυτές φυλακές. Η φυλακή είναι μία κοινωνία όπως είναι και η κοινωνία έξω. Υπάρχουν οι τσαμπουκάδες, υπάρχουν και οι άγγελοι. Που διαβάζουν βιβλία, που δουλεύουν και θέλουν να σωφρονιστούν  Οι Πυρήνες της Φωτιάς μου είχαν κάνει δώρο όταν ήμουν μέσα», είναι οι αρχικές του κουβέντες και μετά άνοιξε το σεντούκι με τα… καλούδια και συνέχισε τις αποκαλύψεις.

«Όπως οι κρατούμενοι, έτσι υπάρχουν και οι φύλακες που θέλουν να σε σωφρονίσουν, υπάρχουν και οι κακοί. Οφείλουν αυτοί που τους βάζουν να τους σωφρονίσουν. Ήταν δύσκολο αυτό που πέρασα. Μπαίνεις σε μία πτέρυγα, που είναι υψηλού κινδύνου. Στη δική μας την πτέρυγα, είχαμε ανθρώπους με μακιγιάζ τρομερό. Τους έβλεπα να έρχονται με μάτια πρησμένα, σαν να γύριζαν από τα μπουζούκια. Έτσι τους έβλεπα εγώ. Όπως έξω διαχειρίζονται πράγματα, έτσι γίνεται και μέσα. Αυτό ξεκινάει από ψηλά. Διακινούν οι μέσα προς τα έξω και οι έξω προς τα μέσα».

Μιλώντας για τα συμβόλαια θανάτου, ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όταν μπήκα, μου είπε ένας “μεγάλος”. Θες να εξοντώσουμε κάποιον; Όχι του είπα. Σας το λέω κι ανατριχιάζω. Από την επομένη, όλοι μου μιλούσαν και μου έλεγαν κύριε Γαβαλά. Κανένας δεν με πείραξε ποτέ. Είχα τον απόλυτο σεβασμό».

Και το κερασάκι στην τούρτα, σας το κρατήσαμε για το τέλος!

Κάνοντας ένα σχόλιο για τον Παύλο Πολάκη, είπε: «Τον σέβομαι γιατί έχει το μισό από το όνομα. Λάκη. Πρέπει να του βάλουμε και ένα πο ακόμα. Ποπο-Λάκη, φτάνει πια! Να τελειώσει αυτή η μαγκιά!».

Αχ, σόουμπιζ (και πολιτική) με τα… ωραία σου!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα