Γαβριηλίδης: “H ΕΠΟ θέλει τελικό με κόσμο”

Μετά το τέλος της κλήρωσης που φέρνει αντιμέτωπους τον ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ με τον Άρη, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης αναφέρθηκε στην έδρα του τελικού, ενώ υποστήριξε πως η ΕΠΟ θέλει ο τελικός να γίνει κανονικά με κόσμο, αλλά η τελική απόφαση ανήκει στην Πολιτεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για το αν θα γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ με οποιοδήποτε ζευγάρι ή τίθεται θέμα “Καυτανζογλείου”: “Η απόφαση για το πού θα γίνει ο τελικός είναι της Εκτελεστικής Επιτροπής βάσει της προκήρυξης που έχουμε. Οπότε θα δούμε ποιοι θα μείνουν τελικά στον τελικό και τι θια αποφασίσει η εκτελεστική”.

Για τη δική του ευχή ενόψει των αγώνων ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: “Δική μου ευχή να γίνουν δύο καλά παιχνίδια, να πάρουν την ευκαιρία όπως έγινε και στο βόλεϊ. Να γίνουν καλοί αγώνες και από τις τέσσερις ομάδες και να πάει ο καλύτερος στον τελικό”.

Όσο για το αν θα γίνει παρουσία κόσμου ο τελικός: “Πάντα η πρόθεση της ομοσπονδίας είναι να γίνεται με κόσμο. Η απόφαση το να μη γίνει είναι πάντα της πολιτείας. Η πολιτεία εξετάζει τους λόγους με την αστυνομία κι ανάλογα αποφασίζει ότι δεν θα γίνει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόθεση οποιαδήποτε στιγμή κι αν ήταν να πει η ομοσπονδία ότι δεν θα γίνει με κόσμο. Ίσα-ίσα”.

Διαβάστε επίσης